Scandal în familia unui miliardar celebru. Tatăl lui a conceput un copil cu fiica vitregă, mai tânără cu 42 de ani. „A fost planul lui Dumnezeu”

Publicat: 26/03/2018, 09:42

Errol Musk, în vârstă de 72 de ani, a declarat că bebelușul pe care l-a făcut cu Jana Bezuidenhout, mai tânără cu 42 de ani decât el, este „splendid”.

El s-a căsătorit Heide, mama Janei, pe când fetița avea patru ani și a mărturisit, într-un interviu acordat Sunday Times, că nu a considerat-o fiica lui vitregă, deoarece a fost crescută departe de familie.

Errol Musk a avut doi copii cu Heide, înainte să divorțeze de aceasta, după 18 ani de căsnicie, scrie The Telegraph. Tatăl lui Elon Musk a spus că Jana l-a contactat în 2017, după ce s-a despărțit de prietenul ei.

„Eram singuri, oameni pierduți”, a declarat Errol Musk, care locuiește în Africa de Sud. „Un lucru a dus la altul – îl puteți numi planul lui Dumnezeu sau al naturii”.

Două luni mai târziu, Jana a rămas însărcinată. După ce a presupus că fostul prieten al Janei este tatăl copilului, Errol Musk a cerut un test de paternitate. În urma acestuia, a descoperit cu uimire că bebelușul este al lui.

Elon: „Tata este o ființă umană abominabilă”

„Jana este o fată minunată și o mamă excelentă. A zis că i-am schimbat viața”, a spus tatăl lui Musk. Povestea sa ar putea explica lunile de relații reci cu fiul său. Într-un interviu recent, acordat celor de la Rolling Stone, Elon Musk, deținătorul unei averi de 20 miliarde de dolari, l-a descris pe tatăl său drept „o ființă umană abominabilă”, dar nu a oferit exemple concrete.

„Nu aveți idee cât este de rău”, a spus Musk. „A făcut aproape orice lucru rău la care vă gândiți”.

Musk Sr., căruia afacerile în domeniul ingineresc i-au adus milioane de dolari, a criticat afirmațiile fiului său, dar a recunoscut că a împușcat mortal trei hoți, în casa sa din Africa de Sud. Milionarul a fost acuzat de omor, dar a invocat legitima apărare, obținând astfel achitarea.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase