SCANDALUL „morții albe”. Marina Almășan o critică dur pe Anda Andam. „Nota 2 pentru inepțiile pe care le îndrepți asupra tinerilor!”

SCANDALUL morții albe. Marina Almășan o critică dur pe Anda Andam. Nota 2 pentru inepțiile pe care le îndrepți asupra tinerilor!
Publicat: 16/05/2013, 09:25
Actualizat: 05/07/2016, 23:41

După ce zilele trecute Anda Adam a declarat că, în opinia sa, consumul de droguri nu este „nimic ieșit din comun” în zilele noastre, Marina Almășan a reacționat, lansând critici aspre la adresa cântăreței, într-un editorial din ziarul ring.

„Stimată Adam, te apreciez foarte mult în calitate de cântăreață, dar, te rog, păstrează-ți aceste opinii pentru tine și cei ce-ți sunt foarte foarte foarte foarte apropiați!”, a comentat prezentatoarea în vârstă de 46 de ani.

Astfel, chiar dacă solista a precizat că este împotriva substanțelor stupefiante, vedeta TVR a arătat că prin atitutinea sa, le „inoculează fanilor ei ideea că a te droga e ceva firesc”.

„Nota pe care ți-o dau eu astăzi nu este nici sol, nici mi, nici do de sus și nici măcar do de jos! E un 2 mare cât inima ta, pe care l-ai câștigat prin muncă cinstită: pentru inepțiile pe care le îndrepți spre cei care te ascultă și îți iubesc muzica, mulți dintre ei aflându-se la vârsta marilor începuturi sau a marilor răscruci”, a spus Marina Almășan. „Degeaba dregi tot mătăluță busuiocul grăbindu-te să declari, în același interviu, că tu, personal, ești împotriva drogurilor (sincer, mă cam îndoiesc de asta!) dacă le inoculezi fanilor tăi ideea că a te droga e ceva firesc”, a continuat ea, precizând că părinții adolescenților sunt de-a dreptul îngroziți de faptul că aceștia ar putea să cadă „în mrejele >”.

Mai mult, prezentatoarea a mărturisit că pentru a-și proteja copiii a recurs de multe ori la gesturi extreme:

„Știi mata că am început să ni-i terorizăm, urmărindu-i pe ascuns, din mașini, pe lângă școală? Că am devenit bolnav de restrictivi în a-i lăsa seara la film, în parc sau la zile de naștere și că ideea de > – acolo unde mătăluță îți îngropi, probabil, tinerețile – ne disperă și ne aruncă în scenarii ale groazei purtând sigla ucigătorului pliculeț cu praf alb?”, a zis Marina Almășan în final, adresându-i Andei Adam o ultimă rugăminte:

„(…) Cântărește-ți bine vorbele care-ți ies pe gură atunci când nu cânți!”

EUROVISION 2013. Lista țărilor calificate în FINALĂ după prima semifinală a EUROVISION 2013, din 14 mai. Cu cine concurează România în semifinala 2