Scarlett Johansson este însărcinată

Scarlett Johansson este însărcinată
Publicat: 04/03/2014, 10:13
Actualizat: 09/01/2020, 14:13

Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013. Cuplul nu a anunțat până în prezent data nunții.

Potrivit tmz.com, informația despre sarcina actriței a fost confirmată săptămâna aceasta chiar de Dauriac – proprietarul unei agenții de publicitate -, care a declarat pentru site-ul de știri mondene că Johansson este însărcinată în cinci săptămâni.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorțat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relație de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentați regizori din industrie, precum frații Joel și Ethan Coen, Brian de Palma și Christopher Nolan.

Succesul mondial obținut de „Rătăciți printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA și i-a relevat talentul artistic în fața lumii întregi, ajutând-o să devină apoi „muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele „Match Point”, „Bomba zilei/ Scoop” și „Vicky Cristina Barcelona”.

A devenit o actriță de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câștigat un premiu Tony pentru evoluția sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

S-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” și „Cealaltă moștenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actrița americană a apărut și în filme de acțiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” și „Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru „Lucy”, un thriller de acțiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor la „Captain America: The Winter Soldier”.

Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase