Scrisori de dragoste livrate gratuit, cu bicicleta, începând de săptămâna viitoare

Scrisori de dragoste livrate gratuit, cu bicicleta, începând de săptămâna viitoare
Publicat: 11/03/2014, 19:46
Actualizat: 20/03/2019, 23:36

În condițiile în care scrisorile scrise de mână și trimise prin poștă sunt o raritate în ziua de azi, un ONG își propune să reînvie acest mod de comunicare între persoane.

Proiectul „Livrez Dragoste” este un serviciu unic în România și își presupune scrierea și transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care interacțiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual, va începe lunea viitoare, notează Agerpres.

Cei care doresc să trimită scrisori de dragoste pot să acceseze site-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secțiunea „Scrisoarea ta” și pot completa formularul existent.

Expeditorul va scrie cele mai frumoase gânduri pentru destinatarul scrisorii, după care are opțiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România și Editura Litera).

Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea scrisorii se face pe bicicletă, doar în București, cu ajutorul celor de la Sinapseria. Serviciul se adresează publicului modern și creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferența. Livrările oficiale vor începe din data de 17 martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro.

„Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului „Arta nu mușcă”, ce are ca obiectiv susținerea tinerilor artiști talentați din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală și creativă.