Se caută bonă, salariu de 100.000 de lire. Condițiile care pun în dificultate candidatele

Se caută bonă, salariu de 100.000 de lire. Condițiile care pun în dificultate candidatele
Publicat: 19/08/2017, 13:02

O „familiei prietenoasă de șase persoane”, cu patru copii de 2, 5, 7 și 15 ani a dat anunț pentru a-și găsi o dădacă full time care să locuiască alături de ei. Potrivit anunțului postat online, candidatul care ar reuși să obțină acest post ar primi un salariu de 100.000 de lire pe an, ar fi hrănit doar cu preparate de 5 stele și ar putea conduce mașinile sport ale familiei. Prea frumos ca să fie adevărat? Da, sigur că este, pentru că există și câteva condiții.

Familia are patru proprietăți în Londra, Barbados, Cape Town și Atlanta, așa că disponibilitatea de a călători intens este una dintre cerințele jobului. Dacă citești cu atenție anunțul o să descoperi că aceste „excursii” ar putea fi și de trei ori pe săptămână, „în funcție de locul în care se află copiii”. Mai mult viitoarea bonă ar trebui să aibă o diplomă în psihologie infantilă, să nu aibă copii și cel puțin 15 ani de experiență ca baby sitter. Iar condițiile continuă.

„Cel mai bine ar fi să fie o persoană deschisă. Copiii noștri sunt home-schooled și au nevoie de atenție constantă și de supraveghere, chiar și atunci când sunt cu profesorii lor. Ne-ar plăcea ca bona noastră să participe la lecții, acolo unde este nevoie, pentru a ajuta, ulterior, la pregătirea temelor și la studiul în afara orelor de curs. Am prefera ca dădaca noastră să mănânce împreună cu cei mici la fiecare masă, fiecare gătită pentru ei de un bucătar cu stele Michelin, cu toate că această cerință nu este obligatorie.

Avem mai multe mașini, inclusiv un Porsche, un Range Rover și un Maserati disponibile pentru ca angajatul să le poată folosi, pentru că ne așteptăm ca bona să facă diverse comisioane și să-i ducă pe copii la diverse programări zilnice. Eu și soțul meu lipsim deseori din cauza serviciului și a evenimentelor sociale, dar atunci când suntem acasă ne place să ne petrecem timpul singuri împreună cu copiii. Așa că vor exista perioade în care o vom ruga pe dădaca noastră să meargă în concediu, pentru a ne permite să petrecem timpul împreună, ca o familie”, scrie în anunțul postat pe Internet.

Iar asta nu e tot. Angajatorii vor ca, „în mod ideal”, bona să fie antrenată în auto-apărare, dar și dacă nu are deja aceste competențe, familia se oferă să-i asigure prezența la cursuri și să plătească pentru ele. „Acest aspect nu este negociabil”, se încheie anunțul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase