Se schimbă moda. Ce dispare din garderoba bărbaților și pentru ce haine pot opta femeile. 10 tipsuri de la designerul Dorin Negrău

Se schimbă moda. Ce dispare din garderoba bărbaților și pentru ce haine pot opta femeile. 10 tipsuri de la designerul Dorin Negrău
Publicat: 26/11/2016, 12:54
Actualizat: 02/10/2018, 03:04

1. Ținute potrivite pentru acest sezon.Jachetele, sacourile supradimensionate și pantalonii skinny reinterpretați sunt piesele salvatoare ale sezonului.Alegerea perfectă este încălțămintea tip bijuterie sau un turban dincașmir cu mănuși din piele. Avem în sezonul rece multe materiale din bumbac și voal de mătase, dar și clasicele țesături din lână și neoprenul pentru nonconformiști.

2. Culorile care se poartă.În modă trecem acum printr-o perioadă în care aproape poți să spui că este permisă orice combinație de culoare, dar totuși, trebuie să existe o atenție pentru a nu deveni caraghioși.Sezonul de iarnă 2016 aduce în actualitate movul imperial și roșul purpuriu, dar și asocierea dintre acestedouăculori.

3. Ținutele care nu ar trebui să mai fie purtate.Cred că nu ar trebui să mai existe în garderobă jacheta tricotată tip bolero.

4. Ce dispare din modă.Dispar decolteul de prost gust și bretelele de silicon!

5. Ce se întâmplă cu ia.Ia abia a fost redescoperită de noi ca și nație și cred că vom asista în următoarea perioadă la adevărate reinterpretări de ie, atât în realizarea, cât și în purtarea ei. Se va purta, dar într-o manieră elegantă și rafinată, atât din punct vedere al materialelor, cât și a mesajului broderiilor.

6. La ce trebuie să renunțăm în materie de vestimentație.Jacheta tip bolero(tricotată) peste un alt tricotaj sau cămașa cred că ar trebui să înțelegem că nu denotă eleganță, rafinament etc.

7. Broderia.Broderia florală și multicoloră a fost descoperită de tot mai multe branduri, așa că ne vom mai bucura și în acest sezon de ea, deși printul digital este tot mai prezent în trendurile de sezon.

Blana cu fir lung în exteriorrămâne și în acest sezon o piesă de rezistență din garderobă, fiind susținută de multă culoare și de o broderie multicoloră.

8. Rochia de mireasă.Rochia albă, în special croiul de prințesă, rămâne în continuare în topul preferințelor și, de cele mai multe ori, reprezintă alegerea cea mai corectă. S-au încercat reinterpretări și culori noi, dar, cu siguranță, au fost experimente nereușite și abordate numai de către clientele nonconformiste.

Rochia de mireasa care rămâne în tendințe va fi în următoarea perioadă rochia albă sau ivory din material prețios, brodat și cu aplicații tridimensionale, cu un croi ce ne aduce aminte de rochia din ringurile de dans profesionist.

9. Vedete care păstrează trendul.Sunt multe vedete care încearcă să păstreze trendul, în special cele care lucrează cu un stilist. Salma Hayek este una dintre vedetele care ține cont de tendințe, dar nu își trădează nici personalitatea.

10. Ce se întâmplă în 2017.În 2017 se vor purta din ce în ce mai mult liniile clare și ample, cu mici accente baroce. Acest trend internaționaleste unul de revitalizare a culorii verde. Se încearcă tragerea unui semnal de alarmă asupra mediului.

Pantalonii skinny nu mai au ce căuta în garderoba masculină. Rămâne în tendință vesta, atât la costum, cât și în varianta casual reinterpretată.

La un costum negru, cămașa poate fi albă, gri sau blue, nu cambrată, cu gulerul și manșetele bine marcate. E important să nu depășească 2 cm mâneca cămășii care iese de sub sacou.

La un costum bleumarin sau alb putem să folosim și culori pastelate, chiar și în dungi fine, subțiri sau florale, dar estompate ca și intensitate de culoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”