Secretul unui maestru yoghin, care se simte ca un Superman: „Trage” pe nas propria urină/ „Am performanțe mai bune și în pat!”

Redactor:
Silviu Bănilă
Secretul unui maestru yoghin, care se simte ca un Superman: „Trage” pe nas propria urină/ „Am performanțe mai bune și în pat!”
Sam Cohen, un maestru yoghin în vârsta de 41 de ani, susține că nu a mai răcit de 20 de ani, deoarece își umple nările cu propria urină, de fiecare dată când folosește toaleta.

Mai mult, yoghinul Sam Cohen susține că urina aspirată pe nas îl ajută și în viața sexuală, deși momentan este singur.

„Nu poți să racești atunci când bei totul pe nas. Când simți că vine răceala, bagi nasul în urină și toți „norii” se evaporă. Eu iau un pahar cu mine. Dacă trebuie să merg la baie, îl iau cu mine, închid ușa și consum urina pe cale nazală. Te simți ca Superman – vei merge într-o cabină telefonică și vei face un lucru incredibil, de care nimeni nu știe.

Ai paharul ascuns și mergi la toaleta, apoi ieși reîmprospatat, un om nou”, a povestit barbatul, citat de metro.co.uk.

„Am făcut asta într-un avion. În hoteluri de lux din Londra, cluburi de noapte”, a mai spus Cohen.

Budistul taoist Sam, din Islington, nordul Londrei, denumește urina „Auryn” – cuvântul celtic pentru „Auriu”.

Yoghinul nu se da înapoi și vorbește chiar și despre viața lui sexuală: „Înainte eram secat de putere. La 22 de ani am început să beau urină și m-am simțit iar tânar. Urina este un fel de energizant. Te face să te simți mai tânar și vei avea erecții de durată”, a mai spus acesta.

Bărbatul bea apă, vin și sucuri de fructe și legume cu ajutorul nasului, dar avertizează că sucul de sfeclă este „puțin picant”.

Acesta a declarat că a cunoscut, de-a lungul timpului, 100 de oameni pe Facebook, care practicau această „terapie”.

Yoghinul a mai descoperit că „maeștrii chinezi străvechi” foloseau tehnica amintită.

„Am vorbit cu medicii și mi-au dat un singur răspuns: consumul de urină nu este nici periculos, nici benefic pentru organism”, a mai spus yoghinul, care susține, totuși, că terapia cu urină îl ajută.

foto: captură youtube.com

Inchide