• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

#SELFIE, 50.000 de spectatori în primele două săptămâni de la lansare

#SELFIE, 50.000 de spectatori în doar 2 săptămâni de la lasare

Primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob, filmul #SELFIE, și-a convins publicul cu o poveste susținută de personaje inspirate din generația actuală de adolescenți.

„Toți când suntem la vârsta asta credem că suntem nemuritori și că le știm pe toate. Cunoaștem totul despre rețelele de socializare, sex, îndrăgosteală, dar nu cunoaștem valoarea prieteniei și dragostea cu adevărat sau poate nu le conștientizăm. Fetele asta arată: ce înseamnă prietenia și iubirea adevărată. Mi-a plăcut să iau câte un prototip din generația actuală și oameni din experiența mea. Yasmine seamănă mult cu mine, iar Olimpia și Flavia s-au regăsit în prietenele mele foarte bune. Am căutat să fie personaje veridice.”, mărturisește Cristina Iacob despre felul în care și-a gândit povestea.

Dacă Vlad Logigan a fost singurul actor care s-a bucurat de interpretarea unui personaj creat special pentru el, toți ceilalți tineri au trecut printr-un casting complex. „Căutam o fată foarte frumoasă pentru interpretarea Anei, iar Flavia Hojda ne-a atras cel mai mult atenția, pentru că e apropiată de personaj prin naivitatea și puritatea vârstei”, explică regizoarea.

La propunerea Cristinei, actrița Olimpia Melinte a acceptat provocarea de a se îngrășa special pentru interpretarea lui Roxi. Deși Crina Semciuc este complet diferită de personajul interpretat, aceasta reunea toate calitățile fizice și actoricești pe care personajul său le solicita. De aceeași dificultate a avut parte și Alex Călin, un tip plin de viață și pus pe glume, care în film trebuia să fie un adolescent timorat și tocilar. În schimb, Levent Sali a cucerit încă de la prima audiție.
Mai multe despre detalii despre alegerea distribuției puteți afla de la regizoarea filmului Cristina Iacob vizionând video-ul de mai jos.

Filmul #Selfie poate fi văzut în continuare în cinematografele din țară, astfel:  Arad – Cinema City Atrium și Cinema City Galeria, Bacău – Cinema City, Botoșani – Cine Grand și Cinema Unirea, Brăila – Cinema City, București: Cinema City Cotroceni și Sun Plaza, Grand Cinema&More Băneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Cinema Studio, Cinema Corso, Cinema Europa, Muzeul Țăranului Român, Cluj – Cinema City Iulius, Constanța: Cinema City și Cityplex, Craiova – 3D Colors și Cinema Modern, Iași – Cinema City și Cinema Republica, Odobești – Casa de Cultură CC Giurescu, Oradea – Cortina și Cinema Palace, Pitești – Cinema City, Ploiești – Cinema City și Cinema City Afi Palace, Râmnicu Vâlcea – Line Cinema, Slatina – Cinema Eugen Ionescu, Târgu Mureș – Cinema Arta și Timișoara – Cinema City.

Inchide