Și-a pierdut trei degete la cel mai dur ultramaraton din lume. A donat unul dintre ele pentru a fi servite în… cocktailuri

Și-a pierdut trei degete la cel mai dur ultramaraton din lume. A donat unul dintre ele pentru a fi servite în... cocktailuri
Publicat: 15/06/2019, 18:18

Un bar din apropiere servea cocktailuri cu degete mumificate. Da, ați citit bine. Această băutură este încă din 1973 și se numește „Sourtoe Cocktail”. Ca să fie mai clar, buzele celor care au curajul să comande acest cocktail trebuie să atingă degetul mumificat, scrie Washington Post.

Nick Griffiths a fost atât de încântat de aeastă tradiție, încât le-a cerut medicilor din Marea Britanie să-l lase să păstreze degetele. Ultramaratonistul a trimis un deget către barul cu pricina și de curând a primit confirmarea că acesta au ajuns unde trebuia.

Totuși, bărbatul spune că familia și copiii lui nu sunt prea încântați de decizia luată și că îl consideră puțin „nebun”.

Din 1973 și până azi, peste 100.000 de persoane s-au alăturat clubului Sourtoe Cocktail, iar managerii barului au spus că mai multe degete au fost furate, iar două au fost chiar înghițite din greșeală.

Totodată, unul dintre ei a declarat: „Suntem foarte fericiți să avem acest deget. Nu am mai avut de mult timp un deget atât de mare”.

Foto: Sourtoe Cocktail/ Facebook