• Publicat:
Magazin

Și-a prins iubitul că o înșeală după ce i-a verificat activitatea de pe Apple Watch:

Și-a prins iubitul că o înșeală după ce i-a verificat activitatea de pe Apple Watch:
Neyleen Ashley, o model de pe Instagram, și-a prins iubitul că o înșeală cu mai multe prostituate după ce a verificat activitatea înregistrată de Apple Watch.

Cei doi avea o relație de trei ani în momentul în care tânăra a descoperit că este înșelată nu doar cu prostituate, ci și cu o altă femeie care îi era parteneră de ceva timp.

„Credeam că este foarte imatur și că nu este pregătit să aibă o relație serioasă, dar pe măsură ce ucrurile au avansat, sentimentele noastre s-au dezvolatat și am început să avem o relație cu adevărat serioasă, dar întotdeauna am văzut anumite semne dubioase iar faptul că aveam o relație la distanță l-au ajutat să țină ascunse anumite lucruri.

Niciodată nu posta ceva legat de mine pe social media și ea foarte secretos în legătură cu telefonul lui. Întotdeauna postam despre el la my story și nu mă ascundeam că am o relație iar dacă voia putea să îmi acceseze oricând telefonul”, a mărturisit Neyleen potrivit unilad.co.uk.

„Într-o zi am ajuns acasă iar el își spăla mașina afară, apoi i-am văzut Apple Watch-ul care tot bâzâia întruna. Mi-a stârnit interesul pentru că am văzut o iconiță mică pe ecran ce părea că este o poză cu fundul unei fete care purta doar lenjerie intimă, dar și niște mesaje de la fosta lui iubită. M-am hotărât să iau ceasul cu mine și să ies din casă. Așa că am parcat în apropierea casei. Nu mai puteam respira”, a continuzt aceasta.

De asemenea, tânăra a descoperit și alte mesaje, unul dintre ele fiind de la o femeie care îi scrisese că vrea să facă dragoste cu el. Se pare că mesajul acesta fusese primit într-o zi în care iubitul îi spusese lui Neyleen că o iubește.

Tânăra i-a mărturisit fostului iubit ce a descoperit iar acesta a recunoscut tot.

 

 

Inchide