Sinead O’Connor, de urgență la spital, după mesajul suicidal postat pe Facebook

Redactor:
Departamentul Life
Sinead O’Connor, de urgență la spital, după mesajul suicidal postat pe Facebook
Mai multe pe gandul.info

Sinead O’Connor, care suferă încă din copilărie de tulburări bipolare, a postat recent pe contul său de Facebook un material video în care apare într-o stare extrem de proastă și cere disperată ajutor.

Artista a avut câteva tentative de sinucidere. În 2015, a încercat să-și pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viață și într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

De doi ani, Sinead O’Connor locuiește la New Jersey, iar în cel mai recent material video postat pe Facebook a apărut epuizată, cu fața scăldată în lacrimi. Cântăreața în vârstă de 50 de ani acuză faptul că „nimeni nu-mi mai acordă atenție”.

„Copiii mei și familia mea m-au vizitat la spital când eram internată la Terapie intensivă. Au plecat înainte să mă trezesc și de atunci nu i-am mai văzut niciodată. De ce-mi faceți asta? Am nevoie de voi. Am nevoie de dragostea vosatră. Nu mai pot suporta ce mi se întâmplă.”

Pentru Sinead O’Connor, care provine dintr-o familie cu mari probleme – o mamă depresivă și un tată alcoolic, care o maltrata – muzica a reprezentat singura supapă de salvare.

Se pare că noua criză depresivă pe care o traversează cântăreața a fost generată de bătălia pe care o duce în justiție cu prima sa dragoste și fostul ei manager, Fachtna O’Ceallaigh.

Sinead O’Connor l-a cunoscut pe O’Ceallaigh în anii 1970 pe când ea avea doar 17 ani. Bărbatul avea de mai mult de două ori vârsta ei și i-a devenit în scurt timp impresar și, totodată, a fost prima ei dragoste.

În prezent, Fachtna O’Ceal¬laigh are 70 de ani și a dat-o în judecată pe artistă acuzând-o că a pus abuziv și nejustificat capăt colaborării lor profesionale și solicită în instanță daune de 500.000 de euro.

Inchide