„Sunteți niște nemernici”. Metoda inedită prin care o femeie a demisionat

„Sunteți niște nemernici. Metoda inedită prin care o femeie a demisionat
Publicat: 20/06/2019, 14:08

Femeia care lucra pe postul de menajeră pretinde că nu avea voie să stea jos nici măcar atunci când se afla în „pauza de ceai”.

Lisa, în vârstă de 40 de ani, a povestit că avea voie să bea doar o băutură în timpul pauzei. În fapt, avea dreptul doar la 3 pauze a câte 10 minute în timpul unui program de 6 ore pe zi.

În scrisoare, scrisă pe „cea mai ieftină” felicitare de simpatie pe care a putut-o găsi la locul de muncă, aceasta anunța că și-a găsit un nou loc de muncă și nu se va mai întoarce la hotel, relatează Manchester Evening Post.

Lisa, care are un copil, a compus scrisoarea după ce a simțit că s-a săturat de condițiile nedrepte impuse de angajator. Și, de asemenea, chiar a scris și un P.S. în care anunța că și o altă colegă, Karen Poole, demisionează.

Dragă angajați (numele angajatorului,

După cum puteți observa, nu sunt la serviciu astăzi. Asta pentru că sunteți niște nenorociți așa că mi-am găsit un nou job. Plănuiam să vă dau un preaviz de o săptămână, dar eram în pauză, neplătită, când (nume) l-a anunțat pe (nume) să vină să îmi spună să nu stau jos.

De ce naiba nu vă faceți curaj să îmi spuneți voi asta? Pentru că asta ar însemna să vă ridicați fundurile leneșe de pe scaun și să ieșiți din birou!

Urăsc faptul că în timp ce eram în pauză voi stăteați în birou și mă spionați.

Poate dacă voi doi ați lucra în picioare non-stop timp de 6 ore v-ar plăcea să puteți sta jos 10 minute.

Toate cele bune,
Lisa

P. S.: Și Karan demisionează, ați tratat-o chiar mai rău… plecăm amândouă.

Karan, în vârstă de 57 de ani, a declarat că: „Ni se amintea în mod constant despre băuturi în timp ce membrii de la recepție consumau mereu mâncare și cafea bună și nimeni nu spunea nimic”.

Reprezentanții hotelului au postat un mesaj pe rețelele de socializare în care spuneau că o așteaptă pe Lisa să discute în privat problema și că le pare rău că aceasta nu s-a simțit în regulă să discute problemele cu managerii.

Foto: Facebook / Lisa Bell