Surpriză pentru o chelneriță din SUA, în momentul în care un client i-a plătit nota

Publicat: 06/09/2015, 13:20

Breanne Snow, o chelneriță din Bourbon House, Salt Lake City, Utah, a primit bacșișul uriaș după ce a servit la masa a 15 oameni, care au avut o notă de plată de 650 dolari, scrie Daily Mail.

Snow a declarat că are două joburi și lucrează deseori noaptea și în week-end-uri. Chiar dacă muncește din greu, femeia nu reușește să ducă un trai decent.

Snow a ridicat nota de plată și a văzut suma colosală rămasă bacșiș, izbucnind în larcimi. Mai mult, tânăra a declarat că a riscat să piardă „la mustață” bacșișul, deoarece, în acea zi, a dorit să plece mai devreme acasă.

Se zvonește că binefăcătorul ar fi un fost director executiv al gigantului de plăți online PayPal, Jack Selby, care are o avere netă de 50 milioane de dolari.

Acesta este un mare fan al sportului, în primul rând al fotbalului american și în noaptea respectivă, în oraș s-a desfășurat un meci important, astfel încât este posibil ca Selby să fi vizitat localul în care lucrează chelnerița norocoasă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase