Susan Sarandon s-a declarat deschisă ideii de a avea o relație cu o femeie

Susan Sarandon s-a declarat deschisă ideii de a avea o relație cu o femeie
Publicat: 30/05/2015, 12:37

Starul în vârstă de 68 de ani s-a despărțit în luna martie de Jonathan Bricklin, în vârstă de 38 de ani, după o relație de șase ani.

Bricklin a mărturisit recent că s-a chinuit să trăiască în umbra lui Sarandon, iar actrița spune că, în prezent, își caută un partener de viață care să poată face față presiunilor provocate de celebritatea de care se bucură.

Sarandon spune că este pregătită să ofere o șansă inclusiv unei femei.

Actrița a declarat în talk-show-ul american „The View”, de pe postul TV ABC: „Nu caut dragostea în mod activ, însă, dacă apare o persoană, sunt deschisă ideii de vârstă, culoare, chiar gen. Cresc șansele, nu-i așa?”.

În ceea ce privește calitățile pe care le caută la un partener de viață, aceasta a spus: „Cineva căruia să nu-i fie greu să fie cu mine și, când oamenii vin să-mi spună ‘Oh, îmi place munca ta’, să nu găsească acest lucru ca fiind o problemă”. „Cineva care să fie pasionat de ceea ce face și căruia să-i placă ceea ce face. Cineva care să fie deschis, aventuros, să călătorească și să fie amuzant, spiritual, dar nu neapărat religios”, a mai spus aceasta.

Înainte de Bricklin, Susan Sarandon a avut o relație care a durat peste 23 de ani cu actorul Tim Robbins, de care s-a despărțit în decembrie 2009.

Cei doi actori au împreună doi fii – Jack și Miles.

Actrița americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincție în 1996, pentru rolul principal din „Culoarul morții/ Dead Man Walking”. Susan Sarandon este, de asemenea, o susținătoare a campaniilor pentru drepturile omului și a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actrița s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase