Tatăl cântăreței Britney Spears a scăpat de acuzația că și-ar fi lovit unul dintre nepoți

Tatăl cântăreței Britney Spears a scăpat de acuzația că și-ar fi lovit unul dintre nepoți
Publicat: 18/09/2019, 10:37

Procuratura din districtul Ventura informează că nu sunt suficiente probe pentru ca Jamie Spears să fie pus sub acuzare.

Pe 25 august, Kevin Federline, rapper, actor și vedetă TV, a reclamat la poliție faptul că unul dintre cei doi copii pe care îi are cu Britney Spears, Sean Preston, a fost agresat de Jamie Spears, fostul lui socru.

Presupusul incident ar fi avut loc în locuința lui Jamie Spears din localitatea Ventura, aflată în sudul statului California.

Potrivit lui Federline, fiul său în vârstă de 13 ani și Jamie Spears au avut o discuție în contradictoriu, iar, ulterior, acesta l-a lovit pe copil. Cu toate acestea, nu au fost găsite urme vizibile pe corpul copilului care să indice că ar fi fost agresat.

Kevin Federline a considerat, însă, că incidentul a fost suficient de serios pentru a-l raporta în ziua următoare autorităților locale, care au deschis o anchetă.

În ceea ce privește custodia celor doi copii pe care Federline îi are cu Britney, aceștia petrec 70% din timp cu tatăl lor. În 2008, după o serie de episoade depresive, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, și Jayden James, în vârstă de 12 ani.

În același an, Britney, în vârstă de 37 de ani, una dintre cele mai apreciate cântărețe pop din perioada 1990, a trecut sub curatela tatălui ei, care a preluat și rolul de administrator al averii acesteia.

Între timp, Britney Spears a reușit să își reabiliteze imaginea și să își relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008. De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, șase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, și șapte Billboard Music Awards. Artista a primit și o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase