Thirty Seconds to Mars la București. Toate informațiile despre concert

Thirty Seconds to Mars la București. Toate informațiile despre concert
Publicat: 03/07/2014, 12:33
Actualizat: 27/03/2019, 04:15

Astfel, la ora 17.30 se vor deschide porțile de la complexul Romexpo din Capitală, iar, de la ora 19.50, va urca pe scenă trupa The Bad Things. Concertul formației americane Thirty Seconds to Mars va începe la ora 21.00, iar, la ora 23.00, porțile de la Romexpo se vor închide.

Organizatorii roagă publicul să nu aducă sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi și mâncare, bagaje, genți voluminoase, aparate foto profesionale și semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), precum și aparate de înregistrare audio-video.

Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul participanților și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

Având în vedere zgomotul foarte puternic produs la evenimentele de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor și persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

De asemenea, este strict interzisă vânzarea invitațiilor la evenimente, iar vânzarea la suprapreț a biletelor este considerată contravenție și se pedepsește cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate și reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, dar și online, pe www.eventim.ro.

Concertul pe care trupa Thirty Seconds to Mars îl va susține în Capitală este organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Thirty Seconds To Mars, alcătuită din Jared Leto (voce/ chitară), Shannon Leto (tobe) și Tomo Miličević (chitară/ clape), și-a consolidat reputația ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album al ei, „Love Lust Faith + Dreams”, și în România, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

„Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars și suntem extrem de încântați să revenim pe acest continent, pentru o nouă aventură”, a spus Jared Leto. „Călătoria noastră în jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare și mai provocator turneu de până acum”, a completat acesta.

Lansat la casa de discuri Polydor Records, „Love Lust Faith + Dreams” – albumul ce dă și numele turneului – a înregistrat un succes masiv în întreaga lume, clasându-se pe locul al cincilea în topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elveția și Polonia și pe locul al șaselea în SUA și Canada.

Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – „This is War” – a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând în Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de țări de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, la care au participat peste trei milioane de persoane.

În ceea ce privește concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: „Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album «Love Lust Faith + Dreams», cât și de pe „This is War”, „A Beautiful Lie” și „Welcome To the Universe”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale