Topul celor mai populare postări de pe YouTube. Clipurile care au adunat milioane de vizualizări în doar câteva zile. VIDEO

Topul celor mai populare postări de pe YouTube. Clipurile care au adunat milioane de vizualizări în doar câteva zile. VIDEO
Publicat: 16/07/2012, 14:19
Actualizat: 20/03/2019, 20:02

În topul celor mai vizualizate înregistrări, din ultima perioadă, în rândul comunității de utilizatori ai site-ului YouTube se află, printre altele, cele în care diferite persoane comentează jocuri pe calculator și cele ale tinerilor care discută despre videoclipuri virale sau despre diferite situații de viață.

Iată, mai jos, topul celor mai populare înregistări postate pe site-ul YouTube de la începutul lunii iulie, realizat de către jurnaliștii de la Huffington Post.

Topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube

Pe primul loc în top, cu aproape 3 milioane de vizualizări în doar opt zile, se află o înregistrare în care un tânăr joacă pe calculator jocul „Minecraft” și îl comentează în același timp. Circa 22.700 de persoane au apreciat această înregistrare până în momentul de față și doar 1.338 de utilizatori ai site-ului YouTube au considerat-o neinteresantă.

Pe locul al doilea în top se află un videoclip în care mai mulți adolescenți își exprimă părerea despre o înregistrare care a devenit virală pe internet în ultima perioadă în care apare o tânără „mult prea atașată de prietenul ei”. Postarea a fost realizată pe data de 8 iulie și a fost urmărită de peste 2,5 milioane de ori.

Cu peste 2,1 milioane de vizualizări, comediantul Ray William Johnson care comentează diferite videoclipuri care ajung virale pe internet, se clasează pe locul al treilea al topului celor mai urmărite înregistrări de pe YouTube.

Înregistrarea sa a fost postată pe site pe data de 10 iulie și peste 40.000 pe persoane au apreciat-o până în momentul de față.

Jenna Marbles, alături de înregistrarea sa „Aplicațiile mi-au distrus viața”, se află și ea în top pe locul al patrulea. În doar cinci zile postarea de pe YouTube în care tânăra explică faptul că este dependentă de jocurile de pe tabletă a fost urmărită de aproape 1.960.000 de ori.

Peste 63.000 de utilizatori ai acestui site au apreciat această postare din data de 11 iulie și până în prezent.

Un tânăr rus a reușit să ajungă și el în top cu cea de-a nouăzeci și una sa postare pe YouTube numită „100.500 – Dorințe”. Înregistrarea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de ori, iar 4.384 de persoane au considerat-o neinteresantă.

Pe următorul loc al clasamentului celor mai populare înregistrări de pe YouTube se află un video în care mai mulți tineri joacă un joc pe calculator pe care îl și comentează în același timp. Ea reprezintă „construcția minunatei fabrici Jaffa a lui Simon”, conform utilizatorului care a postat-o pe acest site.

În numai cinci zile ea a fost vizionată de peste 1,689 milioane de ori, iar 15.849 de persoane au apreciat-o.

Pe locul al șaptelea al clasamentului de află o înregistrare în care o scoică „mănâncă” sarea de pe o masă. Ea reprezintă, conform utilizatorului care a postat-o „testul care demonstrează că scoicilor le place foarte mult sarea”.

Acest videoclip a fost urmărit de 1.645.810 ori din data de 8 iulie, când a fost postat pe internet, și până în prezent.

Locul opt în clasamentul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube din ultima perioadă este ocupat de o înregistrare a unui coș dat de jucătorul Blake Griffind, membru al echipei americane de baschet, în cadrul unui antrenament care a avut loc în Las Vegas.

Ea a fost postată pe site pe 7 iulie și a fost urmărită de 1.529.484 de ori, iar doar 308 persoane nu au considerat-o interesantă.

Pe ultimul loc în top se află înregistrarea unui tânăr francez care discută despre „criza de la 25 de ani” și despre situațiile prin care trec persoanele care au împlinit această vârstă. Înregistrarea a fost postată pe YouTube pe data de 8 iulie și a fost vizualizată, în doar opt zile, de peste 1,5 milioane de ori.

Peste 33.000 de persoane au apreciat acest video, în timp ce doar 618 utilizatori ai site-ului nu au considerat-o interesantă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mare problemă pe litoralul românesc. Deschiderea sezonului, în pericol
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce origine preistorică are cafeaua, una dintre cele mai consumate băuturi din lume?