TOPUL INTELIGENȚEI. Cinci copii cu un IQ mai mare decât al lui Einstein

Este special!

Albert Einstein este recunoscut pentru mintea lui strălucită și un coeficient de inteligență greu depășit. Cu toate acestea, Business Insider a realizat o listă cu topul celor mai inteligenți copii, al căror IQ este peste 160, atât cât avea Einstein, autorul teoriei relativității.

● Pranav Veera este un puști din SUA, care la 6 ani are un IQ de 176 de puncte. Acesta poate recita numele președinților americani în ordine cronologica, poate spune alfabetul invers, iar dacă i se dă o dată oarecare dintr-un an, poate calcula ce zi a săptămânii era atunci. La prima vedere, Pranav pare a fi un baiețel obișnuit care se joacă la calculator sau cu mingea. Însă, el nu e un copil obișnuit. Are un IQ de 176 de puncte, în condițiile în care numai o persoană la un milion are acest scor.

● Fabiola Mann este o adolescentă de 15 ani al cărei coeficient de inteligență este de 162. S-a născut în Goa, India, dar în prezent locuiește în Marea Britanie. Tânăra își petrece timpul liber jucând șah, cântând la pian și chitară. În plus, aceasta este expertă în karate.

● Britanica Olivia Manning are 12 ani și un IQ de 162. Este recunoscută pentru abilitățile sale de a învăța repede, ținând cont de faptul că a reușit să rețină toate replicile pe care le avea de pregătit piesa de teatru Macbeth, scrisă de William Shakespeare, în numai 24 de ore. Olivia Manning din Liverpool, Marea Britanie, a șocat pe toată lumea după ce i s-a calculat scorul la un test de inteligență, 162. Nu doar că fata este cu 2 puncte mai deșteaptă decât Albert Einstein și Stephen Hawking, însă acest punctaj o plasează spre vârful topului celor mai inteligenți oameni din lume. „Mie îmi plac provocările și să-mi pun mintea la contribuție”, a declarat Olivia.

● Jacob Barnett are la 12 ani un coeficient de 170. Puștiul din statul american Indian a fost diagnosticat la vârsta de 2 ani cu o formă de autism. Părintii se gândeau că micuțul va avea de suferit la școala din cauza bolii sale, însă au fost uimiți când au văzut că fiul lor a făcut un puzzle de 5.000 de piese la vârsta de 3 ani. Jacob Barnett a învățat singur algebră, geometrie și calcule matematice, în doar două săptămâni, și poate rezolva până la 20 de numere din Pi. A terminat liceul la vârsta de 8 ani și de atunci se ocupă de astrofizică. Barnett este recrutat de Universitatea din Indiana pentru un post de cercetător.

● Britanica Victoria Cowie are un coeficient de inteligență de 162 de puncte la 11 ani. Cowie afirmă că este o fetiță absolut normală, căreia îi place să rezolve puzzle-uri, să joace teatru, să danseze, să cânte la diferite instrumente, printre care pianul și saxofonul. În plus, micul geniu spune că pe viitor va studia științele, sperând să devină medic veterinar. „Când voi fi mare, vreau să vindec animalele. Sângele nu mă impresionează și iubesc animalele”, a spus Victoria. Părinții fetei au povestit că fetița a dat mereu dovadă de o inteligență ieșită din comun. În plus, ei au declarat că niciodată nu și-au împins fiica de la spate. „Victoria face ce vrea, noi îi oferim doar opțiuni”. În ceea ce o privește pe mama Victoriei, aceasta a declarat că deocamdată tot ce își dorește de la fiica sa este „să își facă mai des curat în cameră”.

Ştirea tristă a dimineţii! A murit chiar înainte de alegeri! Dumnezeu să îl odihnească
FOTO. Imagini incendiare cu Mirela Vaida de acum 15 ani! Atunci nu era vedetă şi...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Calendar Ortodox 26 septembrie 2020. Trebuie să spui „La mulți ani”. Cruce neagră azi
FOTO. Daniela Crudu, într-o lenjerie intimă sumară! Fanii au lăudat trupul care se vedea complet
Ce fac și cum arată părinții lui Mihai Gâdea. Detaliul nebănuit despre familia directorului Antena3
Baronii PSD care îşi joacă ultima carte la alegerile locale de duminică
Alegeri locale 2020. Cum trebuie pusă ștampila pentru ca votul să fie valabil și cum...
Ştirea tristă a dimineţii! A murit chiar înainte de alegeri! Dumnezeu să îl odihnească
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperire de PROPORȚII! Au reconstruit fața unei MUMII și au răsturnat tot ce știam despre...
De ce nu votează Raed Arafat la alegerile locale 2020. Puțini ar fi bănuit că...
Horoscop Neti Sandu 26 septembrie! Vin bani cu nemiluita
Arafat a făcut ANUNȚUL ȘOC! Ce se va întâmpla iarna asta în România
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
„Elveţia României”: locurile unde se află cele mai frumoase şase sate din România pe care...
Inchide