Trupa BUG Mafia lansează o piesă nouă, la 20 de ani de la începutul carierei

Trupa BUG Mafia lansează o piesă nouă, la 20 de ani de la începutul carierei
Publicat: 20/02/2013, 18:29
Actualizat: 29/03/2019, 05:30

Trupa BUG Mafia lansează o piesă nouă, la împlinirea a 20 de ani de la începutul carierei sale, noua melodie fiind realizată împreună cu DJ-ul „Alarma ProFM” Gojira și cu Planet H, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Caddy, Tataee și Uzzi au fost, miercuri dimineață, invitații speciali ai DJ-ilor ProFM Bogdan Nicolai și George Andreescu. „Alarma” s-a dat la ProFM cu o surpriză pentru ascultători și pentru fanii BUG Mafia, trupa care în acest an sărbătorește, ca și ProFM, 20 de ani de la lansare și care nu a mai fost prezentă de mult timp la un radio românesc.

Vorbind despre întreaga lor carieră și cele 11 albume, Nicolai i-a întrebat pe artiști cum vor marca cei 20 de ani. Ei au spus că nu vor lansa un album, dar sunt în discuții pentru un concert în acest an și au anunțat în premieră că vor scoate pe piață o piesă realizată împreună cu DJ-ul ProFM, George Andreescu alias Gojira, în calitate de producător muzical, și cu Planet H.

„De fapt, de asta ne-a chemat în emisiune, să spunem aici tot, ca să nu o mai putem da la întors mai târziu”, au glumit băieții de la BUG Mafia. „Facem o colaborare mai «dubioasă» cu acești oameni «dubioși» și e o piesă dubstep”, practic prima din cariera lor care nu e hip-hop sută la sută. „Cât am lucrat la această piesă, Tataee a stat lânga noi și ne-a spus exact cum vrea piesa. A ieșit foarte tare”, a spus DJ-ul ProFM, iar în curând și fanii BUG Mafia o vor asculta.

Prezența în studioul ProFM a generat o mulțime de felicitări din partea ascultătorilor, dar și întrebări, aceștia intrând în direct prin telefon. Asfel, trupa a vorbit și despre longevitatea lor, fără a se despărți, nici măcar pentru a lansa în paralel un album sau o colaborare solo. „Motivul e că suntem leneși…”, au spus ei, dar au explicat că „a dat mai bine, a fost mai sănătos pentru noi și s-a dovedit a fi și unul dintre aspectele pe care lumea îl apreciază foarte mult la BUG Mafia, faptul că nu au existat astfel de întâmplări”.

Cei care nu și-i pot imagina în postura de părinți au aflat lucruri interesante de la „Alarma ProFM” mai ales despre Tataee și Caddy, care vor deveni în curând părinți pentru a doua oară. Astfel, Tataee are o fetiță și în curând va avea și un băiat, iar Caddy are un băiețel și așteaptă al doilea copil, tot băiat. Mai mult, ei au povestit că au suficient timp să petreacă alături de familiile lor și că își ajută soțiile cu cei mici. „Stăm seara, îi spălăm, le face băiță și… ne jucăm cu jucăriile lor”, s-au amuzat viitorii, pentru a doua oară, tătici.

Nici colaborarea cu Loredana nu a fost un subiect uitat, colaborare care a avut loc pentru prima dată în 1998 cu piesa „Lumea e a mea” și care s-a reluat anul trecut cu piesa „Fără cuvinte”.

„Probabil că peste 10-15 continuăm colaborarea. Adevărul e că ne place să lucrăm cu ea și ei cu noi. Cântă foarte, foarte bine”, au spus ei.

Aceștia au povestit și despre începuturi, despre primele piese și despre cum era piața muzicală românească în acea perioadă. „Inițial au făcut câteva piese în engleză vreo 6, 7 după aia ne-am dat seama că suntem proști, am renunțat la a cânta în engleză. Ne-am întrunit cu toții și am făcut piese în română, dar în perioada aia era greu, pentru că nu aveai studio… Tino Furtună, de la Holograf ne-a primit în studioul lui in 1995 și ne-a ajutat… Așa am reușit să înregistrăm și primul album”, și-au amintit ei.

Ei au povestit de asemenea cum mergeau la concerte cu trenul și era foarte frig, iar la început, cel mai mult cântau la balurile de liceu în cele câteva cluburi și câteodată și la concerte în aer liber, iar la petreceri „doar dacă ne îmbătăm foarte rău. Nu erau în targetul nostru”. Unul dintre concertele care i-a impresionat și pe ei a fost în 1997, în Buzău, pe stadion, unde au venit să îi vadă 35.000 de oameni.

Nici internetul nu a fost uitat în discuția Dj-ilor ProFM cu invitații lor care au intrat mai târziu în această zonă de comunicare cu fanii. Mai mult, cei care nu au lipsit de la întâlnirea cu „Alarma ProFM” și BUG Mafia au aflat că trupa ocupa în septembrie 2011 locul 8 în lume între toți artiștii din zona muzicală de pe site-ul youtube. „O mare realizare pentru noi pentru că avem 20 de milioane de fani de peste tot”. Mare fan BUG Mafia, DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai a profitat de această ocazie și a venit cu toată colecția sa de albume BUG Mafia pentru a primi autografe de la artiștii lui preferați, spunând că mai are încă și colecția de casete.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple