Un adolescent livra ziare și a ajuns în patul unei cliente. „Sunt disperat pentru că am lăsat însărcinată o femeie mai în vârstă”

Redactor:
Gandul
Un adolescent livra ziare și a ajuns în patul unei cliente. „Sunt disperat pentru că am lăsat însărcinată o femeie mai în vârstă”
Un adolescent de 16 ani susține că toate planurile de viitor i s-au ruinat, după ce a lăsat însărcinată o femeie mai în vârstă. Tânărul lucra ca livrator de ziare și un mic incident la serviciu l-a adus în fața clientei cu care a avut o aventură amoroasă.

Adolescentul a povestit pentru The Sun cum a cunoscut-o pe femeia cu 11 ani mai mare.

„Am avut parte de o experineță sexuală formidabilă cu o femeie mai în vârstă, dar acum sunt îngrozit pentru că urmează să fiu tată. An 16 ani și sunt încă la liceu, și intenționam să plec în armată după absolvire, dar cred că toate planurile mele de viitor s-au ruinat.

Înainte să merg la școală, livrez ziare. Într-o dimineață am lăsat un ziar greșit la apartamentul unei cliente.

Imediat, femeia a deschis ușa și a început să mă certe pentru greșeală. Mi-am cerut scuze și i-am spus că îi voi aduce ziarul bun în cel mai scurt timp posibil. În 15 minute am fost înapoi cu ziarul femeii.

Ea se calmase și și-a cerut scuze pentru modul în care reacționase. M-a invitat să stăm de vorbă. I-am povestit despre situația mea familială: mama m-a crescut singură și tata nu vine niciodată în vizită. Așadar, banii pe care îi câștig din livratul ziarelor sunt importanți pentru mine.

Am stat mai mult de vorbă și ea a devenit foarte prietenoasă. Când m-a întrebat câți ani am i-am spus adevărul, iar ea, mi-a mărturisit că are 27 de ani.

Când mă pregăteam să plec, femeia a venit lângă mine, m-a luat în brațe și a început să mă sărute.

Eu aveam o iubită, dar momentul a fost atât de excitant încât nu am rezistat. Am mers în dormitor și am făcut sex. A fost minunat.

Asta s-a întâmplat acum o lună. Recent, când voiam să-i livrez ziarul, a deschis ușa și a spus că trebuie să îmi zică ceva.

Mi-a spus că ea crede că este însărcinată și că e sigură cu eu sunt tatăl copilului.

Sunt disperat și nu știu ce să fac. Sunt prea tânăr să devin tată. Și mi-e teamă că toate visurile mi se vor ruina”, a povestit tânărul pentru The Sun.

 

Inchide