• Publicat:
Magazin

Un bărbat, care arăta ca o mumie, salvat după ce a stat o lună în bârlogul unui urs: Mi-am băut urina pentru a supraviețui

Un bărbat, care arăta ca o mumie, salvat după ce a stat o lună în bârlogul unui urs: Mi-am băut urina pentru a supraviețui
Un bărbat din Rusia a fost salvat din bârlogul unui urs, după ce animalul i-a rupt coloana și l-a aruncat în spatele vizuinii pentru a-l devora mai târziu. Victima, care arăta ca o mumie, a fost găsită de mai mulți vânători după o lună de chinuri.

Identificat ca Alexander, bărbatul a fost găsit în regiunea Tuva de niște câini de vânătoare după ce ursul l-a pus „la păstrare” în bârlog timp de o lună întreagă, scrie Daily Mail.

Aproape mort și cu răni grave, acesta a fost dus la spital, unde doctorii au descoperit că și-a rupt coloana vertebrală într-o luptă cu ursul brun.

Bărbatul le-a spus că animalul l-a învins și că l-a ținut ca rezervă de hrană.

 

 

 

Povestea șocantă ne duce cu gândul la rolul interpretat de actorul Leonardo Di Caprio în filmul „Revenant”, unde personajul său supraviețuiește unui atac brutal al unui urs.

Alexander a mărturisit că și-a băut urina pentru a supraviețui, iar medicii spun că este un „miracol” că nu a murit.

Un grup de vânători l-au găsit pe bărbat după ce câinii lor au lătrat și au refuzat să plece din fața bârlogului.

Vânătorii au intrat și au văzut ceea ce au crezut, la prima vedere, că este o mumie a unui om, dar și-au dat seama că este în viață.

Alexander își amintește prenumele, dar nu și numele de familie sau vârsta. Un videoclip filmat în spital îl arată pe bărbat cum își deschide ochii albaștri și își spune primul nume.

„Avea leziuni grave și țesuturi putrezite din cauza fdaptului că a stat atât de mult timp în bârlogul prădătorului”, au declarat medicii. „Nu putem explica cum a supraviețuit la astfel de răni”, au adăugat aceștia.

Locația exactă în care a fost găsit nu a fost dezvăluită și nici numele spitalului în care a fost tratat.

Urșii brunii sunt cunoscuți pentru faptul că își ascund prada și pentru că revin la ea mai târziu.

Regiunea Tuva este una dintre destinațiile de vacanță preferate ale președintelui rus Vladimir Putin.

Inchide