Un chitarist legendar a murit pe scenă, la doar 47 de ani

Un chitarist legendar a murit pe scenă, la doar 47 de ani
Publicat: 24/12/2012, 13:43
Actualizat: 26/06/2013, 00:25

Chitaristul Mike Scaccia, care a cântat cu trupe rock cunoscute, precum Ministry, Rigor Mortis și Revolting Cocks, s-a prăbușit pe scenă și a murit, la vârsta de 47 de ani, sâmbătă seară, în orașul Fort Worth din statul american Texas, informează variety.com.

Artistul participa la un concert organizat pentru a celebra aniversarea lui Bruce Corbitt, solistul trupei Rigor Mortis, în Rail Club din orașul Fort Worth, în momentul în care a suferit un atac vascular cerebral și s-a prăbușit pe scenă. Muzicianul a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, însă medicii nu au putut să îl mai salveze.

Născut în orașul Babylon din statul american New York, Mike Scaccia a înființat trupa rock Rigor Mortis în 1983 și a fost considerat unul dintre membrii fondatori ai curentului trash metal din Texas. S-a alăturat trupei Ministry în 1989, alături de care a lansat albumul din 1992 „Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs”, care a avut un succes răsunător. A cântat apoi alături de alte câteva trupe, formate din diverși muzicieni care au cântat cu grupul Ministry, precum Revolving Cocks, Lard and Buck Satan și 666 Shooters.

Totodată, Mike Scaccia a contribuit la cel mai recent album lansat de trupa Ministry, „Relapse”, care a apărut pe piață în martie 2012.

sursa foto fasterlouder.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase