Un magnat chinez oferă 120 de milioane de dolari celui care-i va lua fiica de soție. Care este motivul

Un magnat chinez oferă 120 de milioane de dolari celui care-i va lua fiica de soție. Care este motivul
Publicat: 25/01/2014, 00:01
Actualizat: 29/07/2014, 19:31

Un bogat om de afaceri din Hong Kong oferă 120 de milioane de dolari, echivalentul a 100 d emilioane de euro, bărbatului care o va convinge pe fiica sa, lesbiană, să se căsătorească. Oferta lui Cecil Chao Sze-tsung nu este însă nouă. Anul trecut, magnatul promitea 60 de milioane de dolari viitorului său ginere, însă pentru că rezultatele au întârziat să apară, acesta a dublat acum miza, relatează South China Morning Post.

Cu toate acestea, Gigi Chao, fiica sa în vârstă de 33 de ani, nu s-a lăsat nicio clipă convinsă să-și schimbe orientarea sexuală.

„Nu cred că oferta tatălui meu va reuși să atragă un bărbat pe care eu să îl plac”, a spus ea. „Pe de altă parte, aș fi bucuroasă să fiu prietenă cu orice bărbat care ar dona bani organizației mele de caritate, , demonstrând că nu sunt deranjați de faptul că eu am deja o soție”, a comentat Gigi amuzată.

Femeia, care are o iubită de mai mulți ani, spune totuși că gestul tatălui ei nu a deranjat-o, ba chiar a reprezentat pentru ea un semn de afecțiune.

„Sunt foarte norocoasă să am un tată atât de iubitor, pentru că este foarte frumos din partea lui să facă ceva pentru a-și exprima grija părintească”, a spus fiica lui Cecil Chao Sze-tsung. „Înțeleg că mă iubește, dar el, fiind crescut în alte vremuri, nu poate înțelege exact cum funcționează acest mecanism al comunității LGBT (comunitatea lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor și transsexualilor, n. red)”, a continuat ea.

Pe de altă parte, Cecil Chao Sze-tsung spune că nu dorește să intervină în viața privată a fiicei sale, ci este doar preocupat pentru ca aceasta să aibă un viitor bun.

„Sper doar să aibă un mariaj fericit și să aibă copii și, de asemenea, să se poată ocupa mai departe de afacerile mele”, a conchis el.

Uniunile civile între persoanele de același sex nu sunt autorizate în Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei rămânând conservator în privința chestiunilor legate de statutul civil al cetățenilor săi, în ciuda faptului că are reputația unui oraș modern, cosmopolit și tolerant.

Homosexualitatea nu mai este considerată o infracțiune în legislația din Hong Kong din anul 1991.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase