Un preot dezvăluie secretul Luminii Sfinte: Este aprinsă de la un felinar obișnuit. „Dumnezeu face minuni, dar nu pentru plăcerea celor din jur”

Un preot dezvăluie secretul Luminii Sfinte: Este aprinsă de la un felinar obișnuit. „Dumnezeu face minuni, dar nu pentru plăcerea celor din jur
Publicat: 13/03/2018, 10:47

Preotul armean a declarat unui jurnalist israelian că nu există nimic mistic în Flacăra Sfântă. Conform SputnikNews,candele cu focul sacru sunt aprinse de la un felinar cu ulei. ”Dumnezeu face minuni, dar nu pentru plăcerea celor din jur,” a declarat Agoian.

Unul dintre reprezentanții Bisericii Copte ce se afla lângă prelat a cerut imediat jurnaliștilor să oprească filmarea. Însă prelatul a declarat că reprezentanții copți nu sunt prezenți la ceremonia de Înviere, spre deosebire de cei armeni. ”Închideți camerele imediat,” a strigat unul dintre preoții copți.

Flacăra Sfântă reprezintă lumina miracolului Învierii lui Iisus. Acesta apare în perioada Paștelui ortodox după rugăciunile Patriarhului Ortodox al Ierusalimului, a clerului și a miilor de pelerini.

Vă recomandăm să citiți și următoarele articole: