Un prieten din copilărie al lui George Michael dezvăluie cauza morții artistului: ”Vreau să se ajungă la adevăr”

Un prieten din copilărie al lui George Michael dezvăluie cauza morții artistului: ''Vreau să se ajungă la adevăr''
Publicat: 17/01/2017, 14:37
Actualizat: 17/01/2017, 16:25

Georgiou a crescut alături de George Michael. „Drogurile au fost o parte din viața sa”, a declarat Andros Georgiou pentru BBC, adăugând că unul dintre drogurile pe care le folosea cel mai des era cocaina. „Cred că a luat o doză prea mare dintr-un anumit drog, alături de antidepresive sau de alte droguri pe care le consuma, toate în combinație cu alcool.”, spune Georgiou.

Georgiou crede că moartea lui George Michael a fost un accident. „Cred că avea gânduri de sinucidere. E cunoscut faptul că starea sa de sănătate mintală este precară. Nu cred că a fost sinucidere”, a declarat prietenul din copilărie al starului pentru BBC.

„Cred că inima lui a încetat să mai bată”. Andros Georgiou, fost producător muzical, care a fost în turneru cu George Michael până în anul 1998, a mai declarat: „Vreau să se elucideze situația, să se ajungă la adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat, ce substanțe s-au regăsit în sângele lui în zilele acelea cumplite, cine i-a dat drogurile și de ce le avea asupra lui”.

De asemenea, Georgious a mai afirmat că a vorbit cu oameni care au fost în preajma starului în ultima parte a vieții și aceștia i-au relatat că George Michael s-ar fi simțit „de fapt, tot mai bine. Încerca să ducă o viață normală din nou și cred că a fost târât înapoi în partea întunecată”. El a adăugat că rapoartele recente despre consumul de heroină au fost „prostii absolute”, adăugând: „Știu că a fost singurul drog de care nu s-a atins.”

Georgiou, care spune că are o colecție de melodii nelansate, scrise și cântate de George Michael, descrie cântărețul drept o „persoană rezervată, o persoană incredibil de generoasă, una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată”.

Totodată, a povestit că turnura dureroasă în viața lui George Michael s-a petrecut în 1998. Atunci, starul pop a fost ridicat de un ofițer de poliție sub acoperire „după un act de indecență” într-o toaletă publică din Beverly Hills. Această întâmplare l-a făcut pe George Michael să vorbească public despre sexualitatea sa. Prietenul cântărețului îl descrie astfel: era un „om cinstit” care „ura minciuna”. „A simțit că le-a ascuns adevărul despre el oamenilor, după incidentul din 1998.”, adaugă Andros Georgiou pentru BBC.

O serie de dezvăluiri despre actele de caritate ale lui George Michael au fost scoase la lumină după moartea sa.

Georgiou vorbește despre cum obișnuia să conducă mașina alături de George Michael în jurul West End din Londra, în Ajunul Crăciunului: „Conduceam două Range Rovers pline de produse alimentare…și ofeream hrănă tuturor persoanele fără adăpost „.

Antunci când George Michael nu a putut să participe la o licitație de caritate sub egida organizației Elton John Aids Foundation, starul i-ar fi transmis lui Georgious să cumpere toate obiectele în contul superstarului, atunci când nimeni din sală nu s-a arătat interesat să achiziționeze articolele scoase la licitație.

În contextul morții premature a superstarului, care a generat speculații în presa internațională, familia lui George Michael a emis o declarație în care răspunde informațiilor despre presupusa sinucidere a superstarului: „În săptămâna ce a urmat trecerii în neființă a lui George au existat numeroase speculații și comentarii în ceea ce privește circumstanțele decesului. Inevitabil, astfel de afirmații vor continua să apară. Familia este greu încercată de moartea lui George și nu dorește să comenteze aceste speculații din prezent sau altele care s-ar putea răspândi în presă”, a declarat familia lui George Michael pentru Buzzfeed, informează revista New Musical Express.

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael a negat afirmațiile apărute pe contul său de Twitter despre tentativele de sinucidere repetate ale superstarului, adăugând că postările au fost scrise de hackeri, după ce contul de Twitter i-a fost spart, informează usmagazine.com.

O serie de mesaje care au fost ulterior șterse de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael relatau, în numele lui Fadi Fawaz, că superstarul ar fi încercat să se sinucidă în repetate rânduri. .

„Ne-am iubit nespus și eram împreună aproape 24 de ore din 24”, au scris hackerii pe contul de Twitter al lui Fadi Fawaz. „Până la urmă a reușit…a încercat de câteva ori să se sinucidă…singurul lucru pe care și-l dorea era să moară.”, se afirma în mesajul pe care hackerii l-au postat de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael.

Contul de Twitter – pe care Fawaz l-a folosit pentru a anunța că el a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit al superstarului în dimineața zilei de 25 decembrie 2016 – a fost șters.

„Sunt șocat după întâmplarea legată de contul de Twitter. Contul meu a fost spart și apoi șters. E puțin înfricoșător, să fiu sincer. Nu am scris eu acele mesaje.”, a declarat Fawaz pentru Daily Mirror.

Purtătorul de cuvânt al lui Geroge Michael a anunțat că superstarul s-a stins din viață „în pace, linișitit, în reședința sa” pe 25 decembrie 2016.

Purtătorii de cuvânt ai poliției din districtul Thames Valley au declarat în 30 decembrie 2016 că autopsia inițială a superstarului s-a dovedit „neconcludentă” și că se vor face teste pentru a determina cauza exactă a morții lui George Michael. Decesul superstarului nu este, însă, investigat drept moarte suspectă de către autorități. Managerul lui George Michael declarase anterior că superstarul a murit în urma unei insuficiențe cardiace.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase