Un român a reușit să facă performanță cu multă ambiție și o dronă: A fost inclus în Top 100 cei mai buni fotografi din lume – FOTO / VIDEO

Un român a reușit să facă performanță cu multă ambiție și o dronă: A fost inclus în Top 100 cei mai buni fotografi din lume - FOTO / VIDEO
Publicat: 22/05/2019, 10:14

Szabi Ignácz a reușit o performanță incredibilă, ținând cont de faptul că în competiție au fost înscriși 112.000 de fotografi din 172 de țări, cu peste 392.000 de fotografii, scrie Covasna Media.

Concursul internațional de fotografie a fost împărțit în trei etape și a reunit 50 de jurați din toată lumea.Pozele lui Szabi pot fi văzute la categoria „Drone”, începând cu minutul 34:00, în videoclipul următor și mai jos în articol.

„Ca întotdeauna, mă bucură foarte mult faptul că sunt printre cei mai buni. Dar mă bucură și mai mult că pot să promovez atât România”, spune Szabi Ignácz.

Concursul 35AWARDS International Photography Awards a ajuns la a patra ediție și își propune încă din 2015 să adune la un loc cei mai buni 100 de fotografi ai lumii.

Cele trei fotografii câștigătoare ale românului sunt aceleași care au fost publicate și în Daily Mail în luna ianuarie. Acestea ilustrează diverse ipostaze ale naturii în anotimpuri diferite.

O lună mai târziu, un nou album de imagini semnate de Szabi Ignácz a ajuns în publicația englezească, subiectul fiind de această dată Transfăgărășanul.

Un profesionist nu se plafonează, iar Szabi Ignácz spune că e decis să rămână în continuare printre cei mai buni.

„Vreau să țin pasul tot timpul, să creez și să promovez România în fiecare an în fiecare concurs”, ne-a mai spus covăsneanul, care totuși punctează că în demersul său ar vrea să vadă și mai mult interes și sprijin din partea autorităților, care, spre deosebire de el, chiar au în fișa postului misiunea de promova județul și țara.

Fotograful are cu ce să se laude. Imagini realizate de acesta au ajuns și atât în cunoscuta publicație National Geographic, cât și pe site-ul Bored Panda, popular printre adolescenți.

Szabi Ignacz a reușit de-a lungul carierei să câștige numeroase premii importante. În fiecare an, din 2015 încoace, românul și-a adăugat în palmares cel puțin câte o distincție mondială, reușind în repetate rânduri să se numere printre cei mai buni piloți de drone din lume. Cea mai recentă distincție a fost cucerită în decembrie 2018, respectiv locul II la concursul cu tema „Toamna în țara ta”, organizat de producătorul chinez de drone, DJI.

Foto: Szabi Ignacz/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase