Un român i-a uluit DIN NOU pe englezi. Fotografiile SPECTACULOASE surprinse din dronă, pe Transfăgărășan

Publicat: 11/02/2019, 21:04

Jeremy Clarkson susține că Transfăgărășanul este cel mai bun drum din lume. Nu este de mirare, ținând cont de șerpuirile și întoarcerile bruște, care sunt visul oricărui automobilist, informează Daily Mail.

Fotografiile uimitoare realizate de Szabi Ignacz oferă perspective uriașe asupra drumului.

Fotograful a spus: „Dacă aș putea descrie autostrada Transfăgărășan într-un singur cuvânt, acela ar fi „uluitoare„.

Un român l-a lăsat cu gura căscată pe Jeremy Clarkson

Autostrada a fost construită la ordinele lui Nicolae Ceaușescu, despre care se crede că dorea un traseu strategic peste munții Făgăraș. Drumul ajunge la înățimi de peste 2.100 de metrii, iar priveliștile de care au parte turiștii sunt unice.

Pasiunea pentru drone a românului, deja celebru atât în țară, cât și în străinătate, a început în 2014, odată cu achiziționarea primului aparat.

Szabi Ignacz spune acum că dronele reprezintă o parte importantă a vieții lui, care s-a transformat din pasiune în profesie.

„Când sunt în aer, simt că am eu însumi aripi. Mă simt plin de bucurie de fiecare dată când termin câte o sesiune, pentru că știu că și alții o să aibă posibilitatea să vadă alte perspective”, spune românul.

Un român l-a lăsat cu gura căscată pe Jeremy Clarkson

Fotograful are cu ce să se laude. Imagini realizate de acesta au ajuns și atât în cunoscuta publicație National Geographic, cât și pe site-ul Bored Panda, popular printre adolescenți.

Szabi Ignacz a reușit de-a lungul carierei să câștige numeroase premii importante. În fiecare an, din 2015 încoace, românul și-a adăugat în palmares cel puțin câte o distincție mondială, reușind în repetate rânduri să se numere printre cei mai buni piloți de drone din lume. Cea mai recentă distincție a fost cucerită în decembrie 2018, respectiv locul II la concursul cu tema „Toamna în țara ta„, organizat de producătorul chinez de drone, DJI.

Foto: Szabi Ignacz

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase