Una dintre victimele lui Ariel Castro face mărturisiri cutremurătoare: Mă agăța de perete precum un ornament

Una dintre victimele lui Ariel Castro face mărturisiri cutremurătoare: Mă agăța de perete precum un ornament
Publicat: 06/11/2013, 16:23
Actualizat: 13/08/2014, 23:38

Michelle Knight, una dintre cele trei femei sechestrate timp de zece ani de Ariel Castro într-o casă din Cleveland și eliberate în mai 2013, a vorbit în timpul unui interviu despre chinurile prin care a trecut în perioada respectivă.

Americanca în vârstă de 32 de ani a povestit în timpul emisiunii prezentate de Phil McGraw că deseori Ariel Castro o lega de gât și de brațe, iar alteori era pur și simplu agățată de un perete „precum un ornament”, relatează BBC News.

„Mi-a fost dor de fiul meu în fiecare zi. Mă întrebam dacă am să-l mai văd vreodată”, a spus aceasta, precizând că băiețelul avea doar 2 ani și jumătate atunci când ea a fost răpită. „Am plâns în fiecare noapte, eram atât de singură. Mă întrebam în fiecare zi ce se va întâmpla cu mine și cu celelate fete (…). Nu doresc să treacă nimeni prin ce am trecut eu, nici măcar cel mai groaznic dușman”, a mai spus Michelle în mărturia făcută atunci când agresorul său a fost adus în fața instanței de judecată.

Supranumit „torționarul din Cleveland”, Ariel Castro a fost condamnat la 1 august la închisoare pe viață. El a fost arestat la începutul lui mai, după ce una dintre victimele sale a reușit să fugă din casa din Cleveland, unde acest fost șofer de autobuz le ținea închise pe cele trei femei.

La începutul lunii septembrie, acesta s-a spânzurat în celula în care era închis.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase