Unde trebuie să mergi dacă vrei să înveți cum se face selfie-ul perfect

Unde trebuie să mergi dacă vrei să înveți cum se face selfie-ul perfect
Publicat: 03/01/2015, 19:37

Cursul intitulat „Arta autoportretului” costă în jur de 132 de lire sterline, iar studenții trebuie să aibă propriul „băț” pentru selfie. În timpul cursului, care va avea patru ședințe, studenții vor învăța cum să folosească „lumina și detaliile semnificative”.

De asemenea, cei interesați de fotografie vor avea oportunitatea de a dezvolta noi idei pentru a face pozele mai relevante pentru scopurile lor.

Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 și nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate.

„Selfie” reprezintă o fotografie a unui utilizator realizată de el însuși cu o cameră digitală, cu scopul de a o publica ulterior pe o rețea de socializare.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, „selfie” numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte și definiții noi care au fost adăugate în ediția din 2014 a prestigiosului Dicționar Merriam-Webster. De asemenea, „selfie” a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicționarelor Oxford, lucrări de referință ale limbii engleze.

Platforma online Twitter a declarat 2014 anul „selfie”, după ce poza realizată la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de către Ellen DeGeneres a fost redistribuită de peste trei milioane de ori, ceea ce a reprezentant un record.

Trendul „Selfie” a devenit atât de popular, încât a fost realizată și o melodie, „#Selfie”, de The Chainsmokers, care a depășit 270 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase