Unul dintre cei mai căutați infractori din Rusia a fost prins abia după 24 de ani datorită… inundațiilor. Ce a aflat „criminalul” de la polițiști l-a lăsat fără cuvinte

Unul dintre cei mai căutați infractori din Rusia a fost prins abia după 24 de ani datorită... inundațiilor. Ce a aflat „criminalul de la polițiști l-a lăsat fără cuvinte
Publicat: 15/08/2019, 16:13

Bărbatul de 73 de ani evacuat dintr-o regiune izolată a Siberiei din cauza inundațiilor puternice, a fost identificat când a ajuns la spital drept unul dintre cei mai căutați infractori din Rusia. Bătrânul, care trăia singur în taiga și mânca ceea ce vâna și pescuia, a fost în tinerețe gardian la închisoare, dar a ajuns el însuși după gratii pentru că a omorât un deținut, scrie The Siberian Times.

În 1995, acesta și-a atacat cu un cuțit iubita și pe fiica acesteia de doar 6 ani. Le-a înjunghiat cu sălbăticie și, convins că le-a ucis, a fugit și s-a ascuns în taiga, unde a locuit aproape un sfert de secol.

caz incredibil

Chiar dacă era pe lista celor mai căutați infractori din Rusia, polițiștii nu au reușit să-l găsească, pentru că bătrânul trăia în taiga și își schimba destul de des ascunzătoarea.

La un moment dat, „criminalul” și-a pierdut un picior în timp ce vâna, astfel începând să se descurce tot mai greu. Când inudațiile au venit, acesta a trebuit să plece și astfel a fost identificat de către autorități.Bărbatul a recunoscut dubla crimă, dar a aflat de l polițiști cu stupoare că victimele sale trăiesc.

Acesta va ajunge cel mai probabil după gratii pentru mulți ani, pentru că fapta lui nu s-a prescris.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase