• Publicat:
Magazin

Vești bune pentru fani | The Rolling Stones lansează o ediție de lux „Let It Bleed”, pentru a 50-a aniversare

Vești bune pentru fani | The Rolling Stones lansează o ediție de lux „Let It Bleed”, pentru a 50-a aniversare
Trupa britanică The Rolling Stones va lansa pe 1 noiembrie, pentru a 50-a aniversare, o ediție de lux a albumului „Let It Bleed", arată Smart Radio, păstrând un loc special pieselor grupului în playlist-ul zilei.

Colecția va include versiuni remasterizate ale albumului, inclusiv pe vinil, litografii, afișe, o carte cu un eseu scris de jurnalistul David Fricke, specialist în muzica trupei, precum și fotografii din turneul de promovare a materialului discografic realizate de Ethan Russell.

„Let It Bleed” este al zecelea album de studio al trupei The Rolling Stones și a fost lansat în 1969.

The Rolling Stones este o trupă rock înființată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, în vârstă de 75 de ani, basistul/chitaristul Ronnie Wood, în vârstă de 72 de ani, și bateristul Charlie Watts, în vârstă de 78 de ani. Formația a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock ‘n’ Roll Hall of Fame în anul 1989 și a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artiști din toate timpurile.

Piesele The Rolling Stones se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

 

Inchide