VIDEO. Justin Bieber, susținut de un celebru actor american. Cine este vedeta care a devenit „al doilea tată” al cântărețului

VIDEO. Justin Bieber, susținut de un celebru actor american. Cine este vedeta care a devenit al doilea tată al cântărețului
Publicat: 11/03/2013, 19:56
Actualizat: 08/07/2016, 05:28

Deși în timpul turneului pe care îl susține în Marea Britanie a fost implicat în mai multe controverse și și-a atras numeroase critici, Justin Bieber se bucură nu numai de susținerea prietenilor de aceeași vârstă, ci și de cel al actorului Will Smith, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, americanul în vârstă de 44 de ani se află în Londra alături de tânărul muzician, întrucât chiar fiul său, Jaden Smith, a fost invitat să urce pe scenă în cadrul turneului „Believe”.

„Will l-a ajutat foarte mult pe Justin foarte mult, sfătuindu-l și ajutându-l să ia diverse decizii”, a povestit Angie Simpson, mama cântăreței Cody Simpson. „Justin este adult și are alături o echipă puternică, loială și profesionistă, însă pentru oricine ar fi greu să fie sub o asemenea presiune. El (Will Smith, n. red) este obișnuit cu toate acestea și îi este de ajutor lui Justin”, a mai spus aceasta.

*Foto: Hepta

De altfel, chiar cântărețul a mărturisit în timpul emisiunii „Ellen Show” că întotdeauna este foarte bine primit în casa actorului și că este considerat un membru al familiei Smith.

Pe de altă parte, însă, au existat numeroase voci care au afirmat că, în ultima perioadă, Justin Bieber a fost influențat negativ de unii membri ai anturajului său. Printre aceștia se află și Lil Twist și Lil Za, alături de care tânărul artist s-ar fi aflat la petrecerea la care a fost fotografiat fumând canabis.

„Trebuie să fii atent la persoanele cu care Justin își petrece timpul. Sunt foarte diferite de grupul de profesioniști din jurul său, precum managerul Scott ‘Scooter” Braun, care face o treabă grozavă ajutându-l cu cariera și purtându-i de grijă. Problemele lui Justin au apărut însă după ce Justin a început să iasă cu persoane nepotrivite „, a comentat un asociat de la Hollywood.

Zilele trecute, adolescentul a lovit unul dintre fotografii care îl așteptau în fața hotelului londonez la care era cazat. Altercația a avut loc după ce garda de corp a cântărețului canadian în vârstă de 19 ani a încercat să îi îndepărteze de jurnaliști. După ce Bieber a urcat în mașină, unul dintre britanici a început să îl insulte pe adolescent, care a coborât nervos și a încercat să-și facă singur dreptate. Agenții de securitate care îl însoțeau pe Bieber au intervenit imediat și, mai târziu în aceeași zi, solistul a postat pe Twitter o serie de mesaje prin care le-a explicat fanilor săi că trece printr-o perioadă dificilă.

Justin Bieber a primit o amendă de 300.000 de lire sterline (aproximativ 350.000 de euro) pentru că a întârziat la concertul programat lunea trecută în Londra. Artistul a întârziat aproape două ore din cauza unor probleme tehnice, decalând astfel întregul program.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto