VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Cine sunt concurenții care au convins juriul în episodul 4 al show-ului transmis de ProTV

Publicat: 23/10/2012, 14:20
Actualizat: 30/07/2014, 00:18

Episodul 4 al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, a adus o nouă serie de voci incredibile, care au reușit nu doar să întoarcă scaunele celor patru antrenori: Loredana, Smiley, Moga și Horia Brenciu, ci și să creeze adevărate dispute între antrenori.

Locurile în echipele de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, devin din ce în ce mai puține, iar competiția tot mai mare.

Mai jos puteți regăsi cine sunt concurenții care au impresionat juriul de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, la audițiile pe nevăzute, episoul 4.

Julie Mayaya, moldoveanca cu rădăcini în Congo a fost una dintre revelațiile serii. Scaunele celor patru antrenori s-au întors imediat, iar lupta a început. Pentru a fi cât mai convingător, Horia Brenciu a ținut să o îmbrățișeze pe Julie, însă nici ceilalți antrenori nu s-au lăsat mai prejos. Decizia concurentei a fost însă clară, iar Horia Brenciu a fost antrenorul ales de tânără pentru a merge mai departe în competiția VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2.

Monica Odagiu a pășit și ea, cu dreptul pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, episodul 4. În cazul participării Monicăi la show-ul de la ProTV se poate vorbi de o tradiție de familie și asta pentru că anul trecut sora ei, Ana Odagiu, s-a numărat și ea printre concurenții de la VOCEA ROMÂNIEI, făcând parte din echipa Loredanei. Monica a reușit să întoarcă două dintre scaunele antrenorilor, mergând mai departe în echipa lui Marius Moga. „M-am bucurat enorm s-o vad pe Monica pe scena show-lui VOCEA ROMÂNIEI„, a declarat Ana Odagiu, sora Monicăi. Aceasta a precizat că și-a dorit din tot sufletul ca sora ei să ajungă aici și să cânte „pentru a înțelege cât este de valoroasă și, mai mult, a primit și feed-back instant, ceea ce a făcut-o să-și regăsească încrederea în ea și echilibrul”. „Am avut mult mai mari emoții acum pentru ea decât anul trecut pentru mine”, a mărturisit emoționată Ana Odagiu.

Una dintre cele mai frumoase surprize ale serii a fost Robert Carlet. Băiatul de numai 18 ani care a reușit să-i lase fără cuvinte pe cei patru antrenori de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, episodul 4, care și-au întors numaidecât scaunele. Timbrul său extrem de special, foarte asemănător cu cel al lui Michael Jackson a stârnit confruntarea între antrenori, care au luptat cu toate armele pentru a-l avea în echipă. Câștigătorul a fost însă Marius Moga.

Printre concurentii celei de-a patra ediții s-a numărat și Silviu Pasca, pe care telespectatorii îl cunoașteau deja din timpul emisiunii ROMÂNII AU TALENT. Silviu a reușit să meargă mai departe în lupta pentru VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, întorcând scaunul lui Smiley și pe cel al Loredanei. Alegerea lui a fost însă una clară: Smiley.

Magdalena Cichirdan, de 27 de ani, din București, a reușit să o convingă pe Loredana să se întoarcă încă de la primele acorduri. Tânăra a interpretat melodia „Somewhere over the Rainbow”. Loredana a spus că a fost impresionată de timbrul și profunzimea vocii Magdalenei. Antrenoarea a apreciat, de asemenea, și felul în care a interpretat melodia, căreia i-a adus un suflu nou.

Eduard Buday a reușit să treacă cu succes de audițile pe nevăzute de laVOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4. Acesta a reușit să-l facă pe Smiley să se întoarcă și a fost felicitat pentru timbrul vocii sale, Horia Brenciu regretând în final că nu s-a întors și el.

Teodora Secui are 21 de ani și a mai cântat „peste tot în Constanța”, după cum ea însăși a mărturisit. La audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, a reușit s-o convingă doar pe Loredana să se întoarcă, însă a provocat dezbateri aprinse între cei patru jurați.

„Mi s-a părut că ești ușor nesigură”, i-a reproșat Marius Moga. „Am avut emoții”, a răspuns Teodora.

Ovidiu Lazăr, un tânăr de 18 ani, a reușit să treacă de audițile pe nevăzute de laVOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Acesta l-a făcut pe Horia Brenciu să se întoarcă.

„Vocea este mai mare decât tine. Ai niște treceri senzaționale”, i-a spus Brenciu lui Ovidiu Lazăr, care a devenit al 10-lea elev din echipa antrenorului.

Ricardo Caria, un portughez de 34 de ani, a impresionat laVOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, EPISODUL 4. Acesta a reușit să-i întoarcă pe Smiley și Loredana

„Te vreau în echipa mea. Eu m-am întors prima”, a spus Loredana și l-a convins pe Ricardo să aleagă echipa ei.

Show-ul VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, continuă cu o nouă ediție plină de surprize. În show-ul cu numărul 5 al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, difuzat pe 23 octombrire, începând cu ora 20.15 la ProTV, Tibi Scobiola și Cristina Bondoc, finalistă în primul sezon de la ROMÂNII AU TALENT, urcă pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de...
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată