VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cine sunt concurenții care i-au impresionat pe cei 4 jurați la audițiile pe nevăzute, show-ul 2

Publicat: 09/10/2012, 18:38
Actualizat: 29/07/2014, 19:52

Bătălia vocilor a continuat și în episodul cu numărul 2 al show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, difuzat la ProTV. În urma ediției de săptămâna trecută, cei patru antrenori și-au mai ocupat câteva din cele 14 locuri disponibile pe care fiecare le are în echipa sa.

Nivelul concurenților este din ce în ce mai ridicat, iar lupta dintre Loredana, Marius Moga, Smiley și Horia Brenciu devine tot mai aprigă de la o ediție la alta.

FOTO: Cristina Caraman

Seara de marțea trecută de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, a fost deschisă de Cristina Caraman, colega de trupa a lui Marcel Lovin, concurent în primul sezon. Cristina a reușit să întoarcă scaunul lui Smiley, recunoscând că el era cel „vizat”. Chiar dacă nu a reușit să ocupe niciun loc într-una din cele patru echipe, rockerul de la VOCEA ROMÂNIEI a făcut senzație pe scenă, iar Loredana a ținut neapărat să-l îmbrațișeze.

FOTO: Loredana Ciobotaru

Loredana Ciobotaru a fost una dintre primele surprize ale episodului 2 al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Nu doar că a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, dar a iscat o adevărată bătălie între antrenori. „Îmi place fata asta”, a spus Moga, „Cânți senzațional, arăți senzațional și vorbești foarte frumos” a mai adăugat și Smiley. După ce s-au duelat în cuvinte, Loredana a ales în cele din urmă să meargă în echipa lui Smiley. Comentariile celorlalți antrenori, dar și ale lui Pavel Bartoș nu au întâziat să apară, toți patru bătând apropouri despre această „echipa”.

FOTO: Oana Raluca Muntean

Oana Raluca Muntean a venit la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, cu emoții foarte mari, dar sigură că acest show îi va schimba viața. Visul ei prinde contur, și asta pentru că scaunul lui Marius Moga s-a întors, iar ea va merge mai departe.

FOTO: Selaru Ion

Selaru Ion a fost una din „extravaganțele” ediției din seara trecută. Cu o interpretare specială a piesei „Aisha”, acesta a reușit să întoarcă imediat scaunul lui Smiley, impresionat de prestația lui.

FOTO: MIhai Grigoraș

Mihai Grigoraș și-a încercat pentru a doua oară norocul la VOCEA ROMÂNIEI, iar de data asta a reușit să întoarcă scaunul lui Horia Brenciu.

FOTO: Fely Donose

Fely Donose a fost una din vocile care și-a lăsat amprenta la VOCEA ROMÂNIEI, episodul 2. Tânăra din Timișoara și-a dedicat întreaga viață muzicii, iar antrenorii au fost vrăjiți de ce s-a întâmplat pe scenă. Smiley și Marius au avut nevoie de doar câteva versuri pentru a-și întoarce scaunele, iar Horia nu a putut să nu apese și el pe buton. În cele din urma Fely a decis să-și continuie drumul la VOCEA ROMÂNIEI în echipa lui Marius Moga.

FOTO: Bernard Lazar

Bernard Lazar și-a asigurat un loc în echipa Loredanei în cel de-al doilea episod al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, primind și laude din partea celorlalți trei antrenori.

FOTO: Manta Laurian

Manta Laurian, un băiat de numai 16 ani, a fost una dintre revelațiile audițiilor pe nevăzute, episodul 2, de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Adolescentul a reușit să întoarcă toate cele patru scaune și să îi uimească pe antrenori cu calitățile sale vocale. „Îmi aduci aminte de mine la 16 ani, când mergeam la Mamaia” i-a spus Loredana. „De asta e frumoasă emisiunea asta. Pentru că avem parte de surprize de genul asta. Eu când am auzit vocea ta, credeam că e a unui băiat de 25 de ani cel puțin”, a mai adăugat și Smiley. Cel mai convingător a fost însă Horia Brenciu, cel care a reușit să îl ia la el în echipă.

FOTO: Cristi Nistor

Cristi Nistor face parte din categoria concurenților care au deja o istorie pe scena muzicală. Acesta a cântat alături de Simona Nae celebra piesă, „Coji de portocale”, dar a venit la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, pentru a face un nou pas în carieră. Cristi va merge în etapa „Confruntărilor” alături de Loredana. Seara s-a încheiat cu prestația

Cameliei Sterea, a cărei voce l-a convins pe Horia să o ia la el în echipă.

Un nou episod al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, plină de noi surprize va fi difuzată în această seară la ProTv, de la ora 20.15.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?