VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Cine sunt concurenții din prima ediție a sezonului care au convins juriul că merită să meargă mai departe

Publicat: 21/10/2013, 13:40
Actualizat: 18/05/2015, 17:26

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, a debutat cu voci care au convins juriul că merită să meargă mai departe în show-ul difuzat de ProTv.

La finalul primei ediții a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, 10 concurenți au convins juriul că merită să meargă mai departe în competiția vocilor. Astfel, Marius Moga s-a ales cu doi concurenți: Oana Torop și Bogdan Olaru, în timp ce Smiley are și el doi concurenți: Marian Radu și Răzvan Alexa.

Pentru Loredana prima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI a fost una memorabilă. Vocea lui Aurel Nianțu a făcut-o pe juratîă să plângă. În vârstă de 64 de ani, bărbatul este cel mai bătrân concurent care s-a înscris în competiția VOCEA ROMÂNIEI. Acesta a mărturisit înainte de a urca pe scenă cu nu are pensie, deși toată viața lui a cântat, inclusiv de artiști consacrați, printre care se numără Dan Spătaru, Stela Popescu și Ștefan Bănică. El a interpretat piesa Mariei Tănase „Cine iubește și lasă”, susținând înainte de a urca pe scenă că o cântă și pentru soția sa care a murit în urmă cu câteva luni.

Cel de-al doilea concurent din echipa Loredanei la finalul primei ediții VOCEA ROMÂNIEI este Ionela Claudia Dumitrache.

La finalul primei ediții a show-ului de la ProTv Horia Brenciu a fost cel mai „productiv” jurat. Acesta a adunat în echipa sa 4 concurenți: Gabriel Kisczuk, Mihai Chițu, Ana Maria Mirică și Andrada Gheorman.

Gândul a transmis LIVE TEXT. Mai jos regăsiți evoluțiile concurenților din prima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 22. 41 Răzvan Alexa are 22 e ani și este din Iași. Momentan își caută un loc de muncă, dar, în același timp, încearcă să își facă o carieră în muzică. „Nu mi-e rușine să recunosc că sunt de la țară”, a spus tânărul. Acesta provine dintr-o familie de profesor Sunt mândru să recunosc

Nu a făcut cursuri de muzică. „Obișnuiesc să mă înregistrez și să mă ascult, iar apoi să corectez ce cred eu că se poate corecta. La VOCEA ROMÂNIEI m-am înscris pentru că la un moment dat cineva m-am întrebat: Dacă lumea ar fi oarbă, eu câte persoane aș putea să impresionez?. În seara asta vreau să se întoarcă cel puțin un scaun. Voi da ce e mai bun din mine”, a spus concurentul înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și de a cânta.

Smiley a fost primul jurat care a apăsat butonul și s-a întors cu fața către concurent. Acesta a fost urmat de Loredana.

„Ești un trandafiraș de la Moldova. Ai cântat foarte bine”, i-a spus Loredana concurentului la finalul prestației sale.

„Foarte interesantă prestația ta. Foarte autentică. Te vreau în echipa mea”, i-a spus și Smiley.

„Vreau să fac o chestie”, a spus Răzvan Alexa și s-a îndreptat să îi pupe mâna Loredanei, dar în cele din urmă a ales să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, alături de Smiley. „Băi mi-a sta inima”, ia- spus Smiley când a aflat că tânărul a ales că facă parte din echipa lui.

UPDATE 22. 25 Aurel Nianțu are 64 de ani și este cel mai în vârstă concurent care s-a înscris la VOCEA ROMÂNIEI. Bărbatul a spus că a cântat alături de mari artiști ai scenei românești, printre care a amintit Stela Poșpescu, Ștefan Bănică „Momentul ăsta îl aștept de trei ani. Suntem artiști care nu avem de multe ori ce să punem pe masă. Vocea României pentru mine este să mă fac auzit în toată lumea că artiștii merită să fie respectați”, a spus concurentul.

Aurel Nianțu a cântat celebra piesă a Mariei Tănase: „Cine iubește și lasă”.

Loredana a fost singurul jurat care a apăsat butonul. Aceasta a făcut acest lucru în ultimul moment. Emoționată artista și-a sters lacrimile care îi curgeau. S-a ridicat în picioare și l-a aplaudat, pentru ca mai apoi să îl îmbrățișeze și să îl pupe. Publicul era în delir la finalul prestației.

„Am avut o reacție care nu mi s-a întâmlat niciodată la blind-uri. M-a bușit plânsul”, a mărturisit jurata.

„E un cântec pe care îl cânt și eu. M-ați atins la coarda aia sensibilă. Sunt fericită că sunteți în echiopa mea. Sunt convinsă că o să învăț foarte multe de la dumneavoastră. Sunt o norocoasă. Vă mulțumesc”, a spus Loredana.

UPDATE 20.20 Andrada Ghoerman, din Sibiu, este o altă concurentă care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, în etapa „Audițiilor pe nevăzute”

„O să îmi scimbe viața cu siguranță. Am venit la VOCEA ROMÂNIEI pentru că e un show dat naibii”, a spus tânăra înainte de a urca pe scenă.

Horia Brenciu s-a întors la scurt timp de la începerea piesei. „E foarte grasă”, a spus Brenciu pentru a-i descuraja pe ceilalți antrenori să apese butonul.

„Ești prima concurentă care m-a convins să apăs butonul ăsta în primele două secunde. Doamnelor și domnilor ea este Andrada și este alături de Horia Brenciu”, a spus antrenorul la finalul prestației concurentei.

„Este cea mai sensibilă fată din tot spectacolul”, a mai completat antrenorul.

UPDATE 22. 15 „Am început să cânt de foarte mică. Am crescut în teatru de mică. Asta am vrut să fac: muzică și teatru”, și-a început Ana Maria Mirică să spună despre ea.

Concurenta, în vârstă de 35 de ani, a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și a început să cânte „Cabaret”.

Toți cei patru jurați au apăsat butoanele la doar câteva miimi de secunde distanță.

„Bine ai venit la VOCEA ROMÂNIEI. Vreau să știi că ne potrivim. Suntem pe aceași lungime de unda”, a spus Loredana.

„Știu foarte bine melodia. Am jucat și eu pe melodia asta. Am fost MC-ul. Știu că e foarte solicitant să joci musical. Te vreau în echipa mea”, a completat și Smiley.

Mi-am dorit să se întoarcă patru scaune”, a spus concurenta înainte de a alege unul dintre jurați. Nu te grăbi”, a spus Brenciu. La doar câteva secunde distanță Ana Maria Mirică a ales: „Horia”. Astfel, aceasta va face parte din echipa lui Horia Brenciu în SEZONUL 3, al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21. 58. Scaun de antrenor a lui Horia Brenciu s-a stricat. Juratul a profitat de această ocazie și s-a urcat în picioare pe scaun, care se tot învârtea.

UPDATE 21. 52 Mihai Chițu are 33 de ani și este din București. „A avut o colaborate cu Direcția 5. Este lucrul pe care îl aștept de foarte mult timp. Asta vreau să fac și vreau să demosntrez lucrul ăsta”, a spus concurentul înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

Vocea sa l-a convins pe Horia Brenciu să apese butonul și să se întoarcă cu scaunul. În ultimele secunde și Marius Moga s-a întors.

„Mi-a plăcut ai o voce și un ambitus care îți permit să cânți”, a spus Marius Moga. Acesta a fost urmat imediat de Brenciu care a spus: „Băi, ai o voce senzațională”. „Mihai mă bucur foarte mult. Ești al meu”, a adăugat Horia Brenciu.

Replicile spumoase dintre cei doi jurați nu au lipsit nici de această dată. Antrenorii s-au certat pe concurent. În cele din urmă concurentul a ales: „Îl respect pe Marius Moga, dar îl voi alege pe Horia Brenciu”.

UPDATE21. 47 Balentin Coșug are 62 de ani și a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, împins de apropiați. „La 18 ani am făcut o trupă de chitare. Eu un atuu că scaunele sunt întoarse. Eu nu mă văd”, a spus bărbatul. El dorește să facă parte din echipa Loredanei.

„Dance me until the end” este piesa pe care a mizat la Audițiile pe nevăzute.

Nu a convins niciun membru al juriului. A fost o interpretare frumoasă, dar eu m-am gândit că okez, what”s next”, a spus Smiley.

Loredana i-a mulțumit bărbatului că a venit la audiții și i-a urat succes.

UPDATE 21. 42 Gabriel Kisczuk este din Suceava și de la 16 ani a început să cânte pe la petreceri. „Este un moment încărcat. pe scenă va fi apogeul. Visez la acest moment încă din primul sezon. Acesta este momentul meu și voi da tot ce e mai bun”, a spus concurentul înainte să urce pe scenă.

„Mamă, ce îmi place piesa asta”, a spus Smiley de cum a auzit primele acorduri.

Loredana a fost prima care a apăsat butonul. Aceasta a fost urmată de Horia Brenciu, care dansa energic în scaun.

„Îmi pare bine că m-am întors”, a spus Loredana.

Acesta le-a spus juraților că a cântat într-o trupă acum 12 ani. „N5 se numea”, a spus tânărul.

„Mie îmi plac foarte mult încălțările tale. Cred că sunt de acum 15 ani”, a spus Horia Brenciu.

Gabriel în mine nu găsești doar un mentor, în mine găsești și un prieten. Atât am vrut să spun”, a mai completat Horia Brenciu.

„Dragul meu Gabriel în mine poți găsi ce vrea mușchiul tău. Te vreau în echipa mea”, a contra-atacat Loredana.

„Eu am o mare dorință: să cânt pe scena de la Sala Palatului”, a spus concurentul înainte să îl aleagă pe Horia Brenciu ca mentor în show-ul VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21. 26 Oana Torop, din Craiova, nu este pentru prima dată la VOCEA ROMÂNIEI. Aceasta și-a încercat norocul în primul sezon al show-ului, dar atunci nu a reușit să convingă juriul. „Nu aveam pic de încredere. M-am gândit că voi face tot, că voi câștiga Vocea României”, a spus concurenta înainte de a urca pe scenă.

„I look to you” este melodia pe care a cântat-o la „Audițiile pe nevăzute”. Marius Moga a fost singurul antrenor care s-a întors. Și Loredana a fost cât pe ce să îl apese, dar se pare că vocea concurentei nu a convins-o suficient. „La radio cu timbru poți să faci multe. Mă bucur că m-am întors”, a spus Marius Moga la finalul prestației.

„Ai un timbru superb. A fost cât pe ce să mă întorc, dar teama că nu te-am auzit într-un timbru acut m-am temut că nu o să te descurci”, a spus și Loredana.

UPDATE 21. 22 Marta Onilă, soția lui Ștefan Onilă, concurentul care face parte din echipa lui Smiley a urcat și ea pe scenă. „Sper să fiu și eu aleasă. Ar fi frumos să fim amândoi în concurs, nu la același antrenor”, a spus concurenta înainte de a urca pe scenă.

Aceasta nu a convins niciun membru al juriului că merită să meargă mai departe în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI.

„Am făcut bine că nu ne-am întors pentru că nu ar fi fost bine. Am fi dezbinat o familie”, a spus Brenciu în glumă la finalul prestației. „Te-ai jucat pe piesă. Nu ai cântat-o cum trebuie”, a mai completat antrenorul.

UPDATE 21. 16 Marian Radu, în vârstă de 27 de ani este un alt concurent care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. „Scena asta pentru mine e cea mai mare. Niciodată nu am avut emoții mai mari ca aici. Nu am avut niciodată o părere bună despre mine. Faptul că scaunele sunt întoarse e un mare avantaj pewntru mine,

Acesta a intrepretat piesa „Lost”.

Din păcate, niciun antrenor nu s-a întors.

„Ți-a tremurat vocea. parcă ția murit la intrare, la intrarea în refren”, a spus Loredana la finalul prestației.

Tânărul nu a fost descurajat. Acesta a promis că va încerca și la anul.

UPDATE 21.10 Onilă Gabriel Ștefan, în vârstă de 34 de ani, a venit la VOCEA ROMÂNIEI împreună cu soția sa. Amândoi au trecut audițiile și au ajuns în etapa „Audițiilor pe nevăzute”. „Îi dau toate șansele soției mele înaintea mea”, a spus Gabriel Onilă înainte de a urca pe scena și a cânta.

Acesta a fost primul dintre cei doi care a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Smiley a fost primul jurat care s-a întors, impresionat fiind de vocea sa. Juratul a fost urmat de Horia Brenciu.

„Am o singură întrebare înainte de a mă alege pe mine: Tu poți să fii și rău? Adică, dacă atacăm niște piese mai rele”, a spus Horia Brenciu.

„M-am întors pentru că îmi place cum ai intepretat tu piesa. S-a dus la casa sufletului meu felul în care ai interpretat tu piesa. Te vreau în echipa mea”, a spus Smiley în încercarea de a-l convinge pe Ștefan să îl aleagă.

„Și eu te vreau în echipa mea”, a spus concurentul. Acesta va face partea din echipa lui Smiley.

UPDATE 20. 51 Ionela Claudia Dumitrache este din Pitești și locuiește de 6 ani în București. Își câștigă existența în urma diferitelor evenimente private, unde se duce și cântă împreună cu trupa ei. Tatăl ei este preot, iar mama ei învățătoare. Cântă din grădiniță. „Mama m-a înscris la vioară. Bineînțeles că nu mi-a plăcut”, a spus tânăra în prezentarea ei.

În timp ce cânta piesa „Shy Guy”, Horia Brenciu nu s-a putut abține și a dansat. Toți jurații au „tachinat” butonul în timp ce tânăra cânta, dar Smiley și Marius Moga au fost primii doi jurați care s-au întors. Horia Brenciu nu s-a lăsat mai prejos. Deși a avut parte de un mic incident din cauza scaunului care nu vroia să se întoarcă, în cele din urmă s-a întors. Loredana nu s-a lăsat mai prejos și a apăsat și ea butonul.

„Butonul meu e în mâinile tale. Cu butonul ăsta am apăsat pentru VOCEA ROMÂNIEI anul trecut. O să te pregătesc cum numai eu știu pentru scena și pentru viața asta. Noi doi vom fi prieteni pe viață.”, a încercat Horia să o convingă că locul ei este în echipa lui, în timp ce Smiley și Moga au încercat să o ademenească amintindu-i de artiștii din Pitești pentru care au compus ei piese.

„Și eu sunt din Pitești și locuiesc în București”, a spus Smiley, în speranța să o convingă să îl aleagă. „Și soțul meu e din Pitești”, a completat Loredana.

„Eu sunt antrenorul de care viața ta, partenerul tău are nevoie de mine”, a spus și Horia Brenciu.

Discuțiile în contradictoriu dintre Horia Brenciu și Marius Moga nu au lipsit încă din prima ediție a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

Claudia Dumitrachea este prietenă cu Gina Pistol, care a venit să o susțină în timpul „Audițiilor pe nevăzute”.

„Nu îl aleg nmici pe Brenciu, nici pe Smiley. O voi alege pe Loredana”, a spus tânăra înainte de a pleca de pe scenă.

UPDATE 20. 44 Primul concurent care participă laetapa „Audițiilor pe nevăzute” al show-ului VOCEA ROMÂNIEI este Olaru Bogdan Cristian, 22 de ani. Timp de trei ani a fost solistul trupei Vama, dar a decis să renunțe pentru că „de trei ani stagnam”. În prezent muncește la un call centre.

„Au fost foarte mulți oameni care m-au observat. Am venit la Vocea României Sperând să înaintez în carieră”, a spus concurentul înainte să intre pe scenă. Concurentul a interpretat trupa „Help me” a celor de la Beatles

pe tot parcursul melodiei, Horia Brenciu a cântat alături de concurent. În cele din urmă, Horia Brenciu și Marius Moga au fost cei doi jurați care s-au întors. Antrenorii s-au întors în ultimul moment.

„Vreau să facem nebunii împreună, dacă și tu vrei la fel”, a spus Brenciu. „Nu te juli încă”, a fost replica lui Moga, sperând să îl atragă pe concurent. Bogdan Olaru a decis să meargă mai departe alături de Moga.

UPDATE 20. 37 Imediat după prestația celor patru foști concurenți, antrenorii show-ului VOCEA ROMÂNIEI au împărtășit publicului gândurile cu care au venit să jurizeze în noul sezon. „Eu îmi doresc anul ăsta să câștig”, a spus Loredana, care a fost completată de Hora Brenciu care a spus că „Odată ce câștigi, ai pretenția să câștigi și anul acesta”.

Rând pe rând mentorii și-au făcut intrarea și și-au ocupat locurile.

UPDATE 20.33 Emisiunea a debutat cu piesa „Don”t Stop Believing (Small Town Girl)” a trupei americane de rock Journey, interpretată de Julie Mayaya, fosta câștigătoare a sezonului 2, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imbre – cei trei finaliști ai show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

Cei patru foști concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2, au ridicat sala în picioare cu vocile lor puternice.

Cântăreți amatori sau consacrați sunt deciși să îi convingă pe cei patru jurați ai show-ului: Smiley, Loredana, Horia Brenciu și Marius Moga că merită titlul de VOCEA ROMÂNEI, dar și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, va continua și săptămâna viitoare cu o nouă ediție. Show-ul VOCEA ROMÂNIEI este susținut de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Vestea care îi “îngroapă” pe șoferi în datorii. Urmează creșteri uriașe
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Ce vedetă din România se iubește cu un puștan cu 22 de ani mai tânăr...
De ce nu a fost înmormântată Naomi până acum. Noi detalii cutremurătoare
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
“Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Cine va fi succesorul lui Putin?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Permis suspendat pentru 10 ani. Legea care va intra în vigoare în România
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Irina Loghin, indignată de modul în care este tratat Florin Piersic: ”Mai mare bătaie de...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Iată ce salariu primesc angajații din marile restaurante fast-food în România
×