VOCEA TA. Voltaj și Cabron, la prima colaborare. Călin Goia: „Ne-a plăcut ideea de a lucra cu un hip-hoper. Cabron e un artist interesant”

VOCEA TA. Voltaj și Cabron, la prima colaborare. Călin Goia: „Ne-a plăcut ideea de a lucra cu un hip-hoper. Cabron e un artist interesant
Publicat: 24/06/2014, 15:00
Actualizat: 29/07/2014, 19:57

În luna martie, în timpul concertului „Meci de box” de la Sala Polivalentă din Capitală, formația Voltaj invita pe scenă un celebru rapper din România: Cabron. Împreună au interpretat piesa „Vocea ta”, pe care artistul a scris-o împreună cu Smiley și Maximilian Chisaru. Zilele trecute s-au reunit din nou pentru a filma și videoclipul cântecului.

„Propunerea colaborării a venit din partea lui Cabron. Nouă ne-a plăcut ideea de a lucra cu un hip-hoper. Am mai făcut asta și a fost la fel de plăcut de fiecare dată”, a povestit pentru gândul Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

În plus, mesajul piesei a fost și el la fel de important atunci când au bătut palma: e despre oameni, despre curajul de a spune ce gândesc.

„La un moment dat, un regizor spaniol care trăia în România spunea că îi place foarte mult țara noastră, dar că ceva ce îi dispalce profund. Și anume faptul că noi românii preferăm să ne retragem într-un colț și să ne plângem de milă, în loc să ieșim în stradă și să ne rezolvăm problemele”, a explicat Călin. „Eu cred că începând cu nu foarte mulți ani în urmă am început și noi să ne schimbăm. Și cred că trebuie să fim mai activi din punctul acesta de vedere, iar când avem ceva de spus, să spunem. Cu siguranță mulții ani de comunism prin care am trecut ne-au făcut să stăm cu capul plecat și să nu ne strigăm durerea. (…) Muzica e un mod de exprimare, iar mesajul se transmite mai ușor”, a adăugat el.

Acesta este și motivul pentru care cântărețul este încrezător că piesa „Vocea ta” va fi bine primită de fani. De altfel, reacții pozitive au apărut imediat după concertul de la începutul primăverii.

„Atunci fost prima interpretare live a piesei, a fost o premieră. A fost primită foarte bine! La fel și Cabron. Bineînțeles că fiind o primă audiție oamenii nu puteau cânta fiecare vers, dar ținând cont de reacția lor de la final și de mesajele transmise apoi pe Internet, se pare că piesa le-a plăcut”, a povestit Călin Goia.

„Noi am mai avut colaborări cu artiști hip-hop. Normal că stilurile sunt diferite, dar chiar asta e frumusețea. În principal, dacă vrei să faci o colaborare, interesant este să o faci cu cineva din altă arie muzicală decât a ta. Sunt convins că vor exista fani de-ai noștri sau fani de-ai lui care nu vor fi de acord cu această colaborare, dar, pe de altă parte, sunt convins că ei vor reprezenta un procent foarte mic. Marea majoritatea eu cred că va accepta cu brațele deschise această colaborare”, a mai spus artistul.

Fiul lui Călin Goia apare în clipul piesei „Vocea ta”

Filmările pentru videoclipul piesei, desfășurate recent în mai multe locuri din București, au adunat laolaltă mai multe „personaje”. În ciuda căldurii pe care au trebuit să suporte, cu toții s-au simțit foarte bine.

„A fost plăcut, au fost multe personaje, multă lume. Au fost niște filmări nu foarte grele. Am fost ca o gașcă, exact asta a fost atmosfera, chiar dacă mulți nu ne știam”, a explicat solistul formației Voltaj.

Alături de băiețelului lui Cabron, la filmări a participat și fiul lui Călin Goia. Deși nu era plănuit, acesta din urmă a fost surprins la un moment dat de camerele de luat vederi: „Întâmplător, într-un cadru este și băiețelul meu. Dar fără să se știe. Asta s-a întâmplat pentru că el a venit la filmări, iar la un moment dat, într-un colț, apare și el. Nu e în prim plan, dar mie îmi place, eu îl văd”, a mărturisit cântărețul.

Cât privește evoluția lui Cabron în ultimii ani, Călin Goia a apreciat că este admirabilă.

„Eu știu single-urile lui de la radio și pe cele din undergorund, este un artist interesant, care își scrie foarte bine piesele. El a evoluat, cum este și normal, ca orice artist”, a afirmat el. „Cred că atunci când își face muzica e important ce se întâmplă în momentul respectiv. Are un mesaj acum, avea un alt mesaj acum 10 ani. Ceea ce e important și îi demonstrează valoarea este faptul că e pe piața muzicală. A strâns ceva ani în spate, chiar dacă mai mult sau mai puțin în lumina reflectoarelor. El și-a continuat activitatea”.

Legat de proiectele pe care Voltaj le are în momentul de față, dincolo de colaborarea cu Cabron, solistul formației a dezvăluit că acestea se vor fructifica în curând.

„Lucrăm la noul nostru single, pe care vrem să îl lansăm undeva la sfârșitul toamnei sau începutul iernii. Avem în plan mai multe colaborări de genul celor făcute până acum”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii