Weekendul 27-28 aprilie. Unde poți să te distrezi – ‘„Share Location'”

Publicat: 27/04/2019, 08:53

Înainte de a merge la biserică în noaptea de Înviere, ce-ar fi să treci pe la Mojo Club pentru o porție bună de râs? Sâmbătă, de la ora 20.00, reîncep spectacolele de STAND UP COMEDY cu Mincu și Maria Popovici, câștigatoarea iUmor. Pentru cei care nu știu, Maria Popovici și Mincu sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare, Mincu a terminat ASE-ul.

Artistul țăran Gheorghe Ciobanu ne invită tot sâmbătă la o Zi de Paști la iarbă verde, în Foaierul Media al Teatrului Național „I.L. Caragiale”. Amatorii de artă naivă vor putea să se reîntâlnească cu artistul din satul Bălțați (Iași), ale cărui lucrări se regăsesc azi, nu doar în România, ci și în colecții din SUA, Canada, Austria, Franța, Italia, Germania.

Duminica începe cu o expozție de icoane ortodoxe la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia , de la ora 09.00. Expoziția de icoane ortodoxe tradițional bizantine ANASTASIS, realizate de cunoscuți pictori iconari din România și de la Sfântul Munte Athos din Grecia, este organizată de Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”. Intrarea este liberă.

Tot în Prima Zi de Paște, pe 28 aprilie, Fanfara cu Chef De Viață îți oferă o zi plină de muzică și voie bună la Berăria H, într-o reprezentație cu show-uri în mai multe reprize, începând cu ora 15:00. Dacă timpul o permite, evenimentul va avea loc pe terasa berăriei.

Pe 27 aprilie suntem așteptați la Timișoara, în club Capcana, la lansarea celui de-al doilea material solo al lui Jianu, intitulat „ÎN LINIA ÎNTÂI”. Vor urca pe scenă și MCx WOODIE, STRES, DJ TECKOSTARR. Accesul în locație se face începând cu orele 21:00, iar biletele se găsesc la intrare.

Plecăm din Timișoara spre Vama Veche, acolo unde ne așteaptă ediția de primăvară 2019 a Sunset Festival. Evenimentul aduce distracția pe plaja din Vama Veche, în plină primăvară, cu Subcarpați, CTC, Kazi Ploae, DJ Oldskull.

Aici încheiem lista de recomandări pentru acest weekend. V-am fi reunoscători dacă, printre ouă roșii, drob și friptură, ne strecurați și câte un eveniment interesant pentru weekentul viitor pe[email protected]. Weekend luminat să aveți!

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase