Ziua în care a aflat că este însărcinată a fost ziua care i-a schimbat pentru totdeauna viața

Ziua în care a aflat că este însărcinată a fost ziua care i-a schimbat pentru totdeauna viața
Publicat: 28/05/2013, 16:47
Actualizat: 19/05/2015, 07:57

Rachel Hobbs era atât de slabă, încât medicii i-au spus că riscă orcând să devină anorexică. Cântărea un pic peste 38 de kilograme, dar în prezent are un corp de invidiat, notează Daily Mail.

Potrivit cotidianului britanic, ziua în care a aflat că este însărcinată a fost momentul care i-a schimbat pentru totdeauna viața. A ajuns să fie una dintre cele mai frumoase participante la concursurile de bodybuilding.

Rachel, în vârstă de 23 de ani, poveșteste că fiul ei Finnley este motivul pentru care a decis să își schimbe întreaga viață. La vârsta de 16 ani, britanica ajunsese să cântărească doar 38 de kilograme din cauza stresului și a grijilor pentru sora ei geamănă, care suferea de anorexie.

Pentru că riscul ca și ea să devină anorexică, Rachel a decis să plece de acasă. Însă lucrurile nu s-au schimbat până când nu a rămas însărcinată, mai scrie Daily Mail.

Dupa ce a născut, tânăra s-a apucat de sport și a participat la concursul de bodybuilding Miami Pro World Championships. Acela avea să fie doar începutul, mai notează cotidianul britanic.

„Am văzut femei la astfel de concursuri și am decis că și eu pot să fiu concurentă. Sportul m-a făcut să mă privesc din nou cu încredere în oglindă. Niciodată nu am fost mai fericită ca acum”, spune Rachel.