Zsa Zsa buldog englez cel mai urât câine din lume

Zsa Zsa buldog englez cel mai urât câine din lume
Zsa Zsa, un buldog englezesc în vârstă de 9 ani, a primit titlul de cel mai urât câine din lume. Vezi în cel hal poate să arate

15 câini au concurat la cea de-a 30-a ediție a competiției, al cărei mare premiu constă în suma de 1.500 de dolari și o excursie la New York pentru patruped și proprietarul său, cei doi urmând să apară și în emisiunea „Today Show” de pe postul TV NBC.

Podiumul a fost completat de Scamp, un terrier cu „coafură” dreadlock, pe poziția a doua, și Josie, un câine chinezesc cu moț, pe poziția a treia. Josie câștigase concursul în 2015. Competeiția se desfășoară anual.

Proprietarul lui Zsa Zsa, Megan Brainard din Anoka, Minnesota, va primi 1.500 de dolari. Brainard a găsit-o pe Zsa Zsa pe un site a animalelor fără stăpân. Participanții la concurs își etalează imperfecțiunile – unii au corpuri fără păr, alții au limbi foarte lungi. Câinii și proprietarii lor merg pe un covor roșu, iar patrupezii sunt evaluați de un grup de judecători.

Anul trecut, titlul de cel mai urât câine din lume a fost câștigat de Martha, un mastiff napolitan.

Organizatorii spun că animalele înscrise în concurs sunt evaluate în funcție de urâțenia naturală, atât pentru rasele pure, cât și pentru cele mixte. Concursul atrage atenția asupra importanței adopțiilor, având în vedere că multe dintre animale provin din adăposturi și crescătorii de câini.

Foto: Youtube

Inchide