SOCIAL. Motivul incredibil pentru care un botoșănean a dat buzna la spital. I s-a întâmplat a doua oară într-un an!

Redactor:
Gandul
SOCIAL. Motivul incredibil pentru care un botoșănean a dat buzna la spital. I s-a întâmplat a doua oară într-un an!
SOCIAL. Ce mai fac românii în timpul pandemiei de Covid-19. Își vâră borcane în anus și apoi zbiară de durere la 112! / Sursa FOTO: https://www.botosaneanul.ro

Un botoșănean în vârstă de 52 de ani a devenit clientul medicilor de la Spitalul Județean. Nu fiindcă ar avea vreo gravă problemă de sănătate, care trebuie tratată regulat, nicidecum, omul nostru bate la ușa cabinetelor din cu totul alt motiv. Se prezintă având înfipte în fund diverse obiecte!

Știați că medicii din Botoșani păstrează o colecție de obiecte ciuate scoase din pacienții care i-au vizitat? Aflați că da și, mai mult de atât, printre acestea, la loc de cinste sunt două obiecte ce aparțin aceluiași bărbat.

Pe 18 mai 2019, „eroul” povestirii noastre a ajuns la spital cu un pahar vârât în fund. Acum, s-a întors cu un borcan, informează Antena 1, iar doctorii se așteaptă la o surpriză și mai mare, data viitoare.

„Iniţial, am crezut că glumeşte. La o examinare sumară se putea vedea că este vorba de un corp străin, însă nu am crezut că ar fi chiar un pahar. A fost trimis la o radiografie, iar rezultatul ne-a lăsat mască pe toţi. Era un pahar cu gura în jos”, a povestit amuzat un medic din cadrul UPU Botoșani.

După fix un an de la această întâmplare, în data de 18 mai 2020, botoșăneanul s-a întors cu aceeași problemă.

Explicații puerile

„Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă. Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: «Eu sunt ăla»”, au relatat întâmplarea medicii botoșăneni.

Bărbatul le-a precizat doctorilor care l-au operat că simțea o mâncărime şi o usturime în anus, de care a încercat să scape vârându-și acel borcan. Alte comentarii sunt de prisos.

Inchide