ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MRU va lipsi din poza de familie a ARD la exit-poll-uri. Blaga a urcat în avion în ultimul moment

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MRU va lipsi din poza de familie a ARD la exit-poll-uri. Blaga a urcat în avion în ultimul moment
Publicat: 09/12/2012, 19:42
Actualizat: 18/03/2015, 23:11

Unul din cei patru lideri ai ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, va lipsi în această seară din poza de familie a alianței la ora 21.00, la anunțarea primelor rezultate ale exit-poll-urilor, fiind blocat la Arad în colegiul în care candidează, din cauza vremii.

La un pas de aflarea rezultatelor de la distanță a fost și Vasile Blaga, care a urcat în avion în ultimul moment, uremând să ajungă la București cu puțin înainte de închiderea urnelor. Blaga avea pregătit un avion care să îl preia de la Timișoara, cursul după-amiezei, însă aeronava nu a mai putut decola de la București întrucât aeroportul a fost închis între timp. Până la urmă a făcut-o spre seară, din a doua încercare.

Ungureanu, în schimb, s-a blocat la Arad, porțiunea de autostradă pe care urma să meargă până la aeroport fiind închisă.

În lipsa celor doi lideri ai PDL, principalul rol în poza de familie de la ora 21.00 urma să fie preluat de Adriean Videanu. În planul B, în care Blaga nu va ajunge în timp util, șeful de campanie al ARD va face primele declarații în numele Alianței și va anunța în cursul nopții și rezultatele numărătorii paralele pe care PDL o face pe baza proceselor verbale după închiderea urnelor și numărarea voturilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL și informații în timp real

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase