Alexandru Petrescu: ”Clotilde Armand trebuie să dea socoteală și să se angajeze la o dată limită până la care va face parcurile din Sectorul 1 respirabile”

Alexandru Petrescu: ”Clotilde Armand trebuie să dea socoteală și să se angajeze la o dată limită până la care va face parcurile din Sectorul 1 respirabile”
Foto: Alexandru Petrescu - Facebook
Publicat: 08/09/2021, 16:48
Actualizat: 08/09/2021, 16:51

Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1, este de părere că primarul Clotilde Armand are „un parcurs de edil al Sectorului 1 marcat de eșec, incompetență administrativă crasă, apetit pentru conflict și contantă înclinație spre lozinci și festivism gol de conținut pe rețele sociale”.

„Clotilde Armand are un parcurs de edil al sectorului 1 marcat de eșec, incompetență administrativă crasă, apetit pentru conflict și contantă înclinație spre lozinci și festivism gol de conținut pe rețele sociale. Persistența de a prelua administrarea parcurilor Herăstrău și Cișmigiu e total nejustificată în condițiile în care spațiile verzi și parcurile arondate sectorului 1 sunt într-o stare de degradare avansată”, a scris Alexandru Petrescu, pe Facebook.

El spune că Armand trebuie să anunțe o dată limită până la care va rezolva problemele din parcurile din Sectorul 1.

„În ședința CL de mâine, 9 septembrie, primarul Armand trebuie să dea socoteală și să se angajeze la o dată limită până la care va face parcurile din sectorul 1 respirabile, nicidecum acumularea de noi responsabilități pe o componenta administrativă, spațiile verzi ale sectorului 1, unde a eșuat lamentabil”, consideră Petrescu.

De asemenea, acesta se așteaptă să primească de la Clotilde Armand un raport al întâlnirilor și concluziilor în urma participării pe banii contribuabililor, la Cannes, la Marché international des professionnels de l’immobilier.

Alexandru Petrescu a postat câteva imagini în care, spune el, se vede „degradarea parcului Kiseleff, parc aflat în administrarea directă a Sectorului 1. Bănci rupte, coșuri de gunoi distruse și doi lucrători ai sectorului 1, imperturbabili la gunoiul din jurul lor, pescuind apatici în ochiurile de apă vâscoasă ale vechiului parc Kiseleff, odinioară leagănul mondenității bucureștene.”

„Înainte să restaureze parcurile Cișmigiu și Herăstrău, de care ar trebui să se ocupe salvatoristul Nicușor Dan, primarul din Sectorul1 ar trebui înceapă prin a face curățenie în propria ogradă”, a mai scris el.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase