Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost corectă, Ponta și-ar fi asumat-o în nume personal

Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost corectă, Ponta și-ar fi asumat-o în nume personal
Publicat: 27/07/2013, 18:38
Actualizat: 25/03/2019, 22:58

Prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, că dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost „una corectă” și „de succes”, Victor Ponta „nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT”, ci „și-ar fi asumat-o în nume personal”.

„Victor Ponta este un personaj din ce în ce mai puțin credibil, una spune dimineața, alta spune la prânz și cu totul altceva seara, încearcă să își asume succesele altora, iar de propriile eșecuri se spală pe mâini, cum e în cazul privatizării CFR Marfă. Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă și una de succes nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT, dimpotrivă, și-ar fi asumat-o în nume personal și ar fi defilat cu ea pe toate canalele media. Acesta este de fapt Guvernul USL, un trio al incompetenței și al corupției, un Victor Ponta incompetent, un Liviu Dragnea care, spun colegii lui, că a mătrășit referendumul de anul trecut, și un Relu Fenechiu care înfundă pușcăria”, a declarat Andreea Paul, la Consiliul de coordonare al organizației municipale a PDL Râmnicu Vâlcea.

Ea a mai spus că „unificarea Dreptei nu se face prin scindarea partidelor”, adăugând că nu părăsește PDL și motivând: „Zece vieți de aș avea, tot în PDL aș sta”.

„Apar în ultima perioadă tot mai multe formațiuni care se revendică a fi de dreapta. Aceste formațiuni spun că pornesc demersurile reunificării Dreptei. Eu nu cred că Dreapta se reunifică prin scindarea partidelor. Eu am rămas în PDL și așa cum am spus de fiecare dată, zece vieți de aș avea tot în PDL aș sta”, a declarat Andreea Paul.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, că „dacă CSAT nu avizează privatizarea CFR Marfă” aceasta nu va fi făcută, afirmând însă, că anterior, CSAT a avizat trei privatizări, ceea ce înseamnă că a „acționat ilegal”.

Șeful Guvernului a mai spus că președintele Băsescu, dacă nu are vreo atribuție în acest domeniu, ar trebui „să tacă din gură”.

CSAT nu a avizat niciodată un contract de privatizare după încheierea licitației, precizează purtătorul de cuvânt al șefului statului, anunțând că președintele Băsescu îl invită pe Victor Ponta să nominalizeze cele 3 contracte de privatizare care, potrivit premierului, au primit avizul Consiliului.

Potrivit acestuia, Băsescu îl roagă pe Ponta „să depună toate eforturile necesare pentru ca această privatizare să nu se tranforme într-un nou eșec de tip «Oltchim» care ar afecta grav și salariații și compania Oltchim și economia națională”.

„De asemenea, ministrul interimar al Transporturilor și prim-ministru al Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, este invitat să-și asume responsabilitatea care decurge din funcțiile pe care le îndeplinește în derularea privatizării companiei CFR Marfă SA. Având în vedere că domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta consideră că procesul de privatizare a CFR Marfă SA desfășurat până în prezent este un succes, domnul președinte Traian Băsescu îl roagă pe domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta să depună toate eforturile necesare pentru ca această privatizare să nu se tranforme într-un nou eșec de tip «Oltchim» care ar afecta grav și salariații și compania Oltchim și economia națională”, precizează Oprea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...