Bani în plus pentru senatori. Cristiana Anghel ar fi vrut un buget și mai mare: „Noi mărim bugetul DNA, mărim bugetul ANI și după aceea ne mirăm de ce se întâmplă”

Redactor:
Sorina Ionașc
Bani în plus pentru senatori. Cristiana Anghel ar fi vrut un buget mai mare

Aproximativ 9.000 de lei, atât și-au dat prevăzut senatorii în plus în proiectul de buget. În total, este vorba despre suma de 109, 467 de lei, comparativ cu bugetul pe 2014, care a fost de 100,800 de lei. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu 105 voturi „pentru”, trei împotrivă și trei abțineri.

Potrivit proiectului de hotărâre, pentru cheltuielile de personal este prevăzută suma de 80.107 lei, pentru bunuri și servicii 21.500 de lei, iar pentru locuințele de serviciu 93.000 de lei. În bugetul pe 2014, pentru locuințele de serviciu era prevăzută suma de 25.000 de lei.

Deși bugetul a fost adoptat cu majoritatea celor prezenți, doar trei dintre ei exprimându-se împotrivă, senatoarea PC Cristiana Anghel s-a arătat deranjată de bugetul mic prevăzut pentru senatori.

„Noi mărim bugetul DNA, mărim bugetul ANI, îl dublăm, îl triplăm și după aceea ne mirăm de ce se întâmplă. Domnilor, cei care faceți parte din BP, mergeți cu mașinile cu care merge orice senator? Sunt la fel de ruginite? Ați văzut că nu avem coli, dacă vrem, că trebuie să le aducem de acasă? Nu sunt de acord cu așa ceva”, a ripostat senatoarea PC.

VEZI AICI BUGETUL INTEGRAL AL SENATULUI

×
Ziua Marinei Române | Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Ziua Marinei Române | Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide