Băsescu îi taie aripile lui Cumpănașu: Nu are șanse la prezidențiale / Poate și-o aduce aminte pe Alexandra de la botez…

Băsescu îi taie aripile lui Cumpănașu: Nu are șanse la prezidențiale / Poate și-o aduce aminte pe Alexandra de la botez...
Publicat: 01/09/2019, 22:23

„Nu-i dau șanse (lui Alexandru Cumpănașu-n.red.), pentru că mulți vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenției de a candida la prezidențiale și va pierde foarte mult. (…) Sunt convins că foarte mulți vor pune atitudinea lui pe seama faptului că a vrut de la bun început să candideze la prezidențiale. Nu am convingerea că domnul Cumpănașu era unul care îi cumpăra ghetuțe Alexandrei, se ducea îmbrăcat în Moș Crăciun să îi ducă daruri. Nu cred că a fost tipul acesta de unchi domnul Cumpănașu și poate și-o aduce aminte de la botez”, a declarat fostul șef al statului Traian Băsescu.

De asemenea, europarlamentarul PMP consideră că electoratul de stânga ar putea vota pentru Alexandru Cumpănașu, deși are un mesaj dur împotriva statului.

Alexandru Cumpănașu a anunțat, joi, pe Facebook, intenția de a candida la alegerile prezidențiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase