Băsescu intră oficial în campania electorală, de la Cotroceni: Ponta și Iohannis sunt mincinoși, sunt corupți. O susțin pe Udrea

Băsescu intră oficial în campania electorală, de la Cotroceni: Ponta și Iohannis sunt mincinoși, sunt corupți. O susțin pe Udrea
Publicat: 13/10/2014, 19:13
Actualizat: 07/08/2015, 08:24

După permisiunea implicării în campanie, primită de la Curtea Constituțională în luna mai, președintele Traian Băsescu a trasat în această seară temele „pe care ar trebui să le dezbată candidații”, dând electoratului său inclusiv un semnal de vot. „Eu astăzi vă spun cu steagurile în spate că nici Ponta, nici Iohannis nu sunt o soluție pentru România, iar românii vor regreta dacă oricare dintre cei doi ajunge președintele României”, a spus Băsescu.

Președintele i-a acuzat pe principalii doi candidați la alegerile din 2 și 16 noiembrie de minciună, corupție și oportunism, numărându-le casele, alianțele trecute împotriva sa și angajamentele publice încălcate. „Amândoi sunt mincinoși, amândoi sunt corupți, nu mai vorbim de oportunismul care îi caracterizează. Rămân consecvent în a susține candidatul PMP”, și-a anunțat, din nou Băsescu electoratul cu cine va merge în campanie.

Pledoaria pro-Elena Udrea a inclus și combaterea teoriei lansate public că Băsescu ar avea un aranjament cu Ponta sau Iohannis. „Am văzut în ultimele două luni o campanie furibundă a celor două blocuri politice, pe de o parte Ponta cu propagandiștilor și cu parlamentare,pe de alta ACL, și una și alta încercând sîă mă aloce celeilalte. Nu-l susțin și nici nu-l voi susține pe Ponta și nici nu am vreun aranjament cu el. Nu-l susțin și nici nu-l voi susține pe Iohannis și nici nu am vreun aranjament cu el”, a susșinut Băsescu.

Dacă lui Victor Ponta i-a reproșat „matrapazlâcul pe care l-a făcut cu KazMunaiGaz”, lui Klaus Iohannis i-a pus la îndoială cumpărarea celor 6 case în Sibiul „din banii de meditații”. „Domnul Ponta este doctor, altă minciună. A plagiat. Domnul Ponta este corupt. A încercat să scoată prin lege matrapazlâcul pe care l-a făcut cu KazMunaiGaz. Până azi, statul român nu a primit cei 200 de milioane de dolari și nu s-a creat nici măcar biroul la care să stea președintele Fondului de 1 miliarde de dolari, darămite Fondul. În declarația de avere Ponta, împreună cu soția reușesc să îl ajungă la numărul de case pe sfântul Iohannis. Dacă ne uităm puțin la domnul Iohannis, din meditații a reușit să își cumpere 6 case în Sibiu. A fost președintele de la Grivco. Și el, ca și Ponta un oportunist, un om care minte. Niciunul dintre cei doi nu va avea susținerea mea, nici tacită, nici verbal. Lipsa de respect pentru țară pe care o au amândoi, dovedită în 2012. Toată populația îi plătește campania lui Victor Ponta. Cum aș putea să am aranjamente cu asemenea specimene? Vai de capul românilor dacă unul din acești voi oameni va ajunge să fie președintele României”, a comentat Băsescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor