Călin Popescu Tăriceanu, după închiderea piețelor și scoaterea tarabelor în aer liber: ”Ludovic, ia-te de mână cu Iohannis și mergeți voi să vindeți la tarabă de la 7 dimineața la 7 seara!”

Călin Popescu Tăriceanu, după închiderea piețelor și scoaterea tarabelor în aer liber: ”Ludovic, ia-te de mână cu Iohannis și mergeți voi să vindeți la tarabă de la 7 dimineața la 7 seara!”
Călin Popescu Tăriceanu, după închiderea piețelor și scoaterea tarabelor în aer liber: ”Ludovic, ia-te de mână cu Iohannis și mergeți voi să vindeți la tarabă de la 7 dimineața la 7 seara!”
Publicat: 09/11/2020, 13:43

După ce piețele au fost închise, iar tarabele au fost scoase în aer liber, ca urmare a ultimelor restricții impuse de autorități pentru a încerca răspândirea infecției cu noul coronavirus, Călin Popescu Tăriceanu le recomandă lui Klaus Iohannis și lui Ludovic Orban să meargă chiar ei pentru a vinde ”la tarabă”.

Călin Popescu Tăriceanu consideră că o astfel de măsură, considerată ”deșteaptă”, nu este decât o altă dovadă că guvernul condus de Ludovic Orban nu poate gestiona pandemia de coronavirus și, mai mult decât atât, dorește să-și ”bată joc de producătorii locali care vând în piețe”.

”Ludovic, ia-te de mână cu Iohannis și mergeți voi să vindeți la tarabă de la 7 dimineața la 7 seara la 6 grade Celsius sau chiar mai puțin, în plină iarnă, în vânt și ploaie!!! Asta ca să vedeți și voi cât de „deșteaptă” este măsura voastră de a închide piețele și a scoate tarabele în aer liber.

Nu mai bine, Ludovic, propuneți voi supermarketurilor să își scoată produsele afară, în frig? Sau ți-e frică de corporații că te dau jos a doua zi? E mai ușor să vă bateți joc de producătorii locali care vând în piețe, nu?”, întreabă Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de socializare.

Suplimentar, Tăriceanu a publicat și un text ironic în care Ludovic Orban este ”taxat” pentru modul în care înțelege să ”combată pandemia”.

Călin Popescu Tăriceanu: ”Guvernul Iohannis-Orban trebuie să găsească soluții și pentru piețe!”

Tăriceanu consideră că tot ceea ce se întâmplă – cu referire strictă la piețele închise – nu reprezintă decât un ”atac” pe care Klaus Iohannis și Ludovic Orban îl lansează ”la adresa micilor producători agricoli”.

Totul se poate traduce, scrie Călin Popescu Tăriceanu, prin aceea că aceasta este ”picătura care a umplut paharul”. Produsele românești nu sunt ”pe placul” guvernanților, iar ”teroarea permanentă la adresa micului producător și a celor cu venituri mici nu poate fi acceptată”.

”Atacul lui Iohannis și Orban la adresa micilor producători agricoli este picătura care a umplut paharul! Este foarte clar că nu le plac produsele românești, dar a închide piețele în plină toamnă când românii își fac provizii pentru iarnă, când micii producători își câștigă banii pentru producția de la anul și pentru supraviețuirea peste iarnă, este ceva ce nu poate fi acceptat.

Așa cum au găsit soluții să țină supermarketurile deschise, guvernul Iohannis-Orban trebuie să găsească soluții și pentru piețe! Dacă nu știu, nu pot sau nu sunt lăsați, ei TREBUIE SĂ PLECE! Teroarea aceasta permanentă la adresa micului producător și a celor cu venituri mici nu poate fi acceptată!”, a mai scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Ştirea momentului despre Schumacher! S-a întâmplat, după 7 ani. Familia şi apropiaţii sunt în şoc
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Colosalul fotbalist Erling Haaland, petrecere de zile mari alături de un milionar român: `Ghiciți cine...
Mama Elodiei Ghinescu, detalii-șoc despre fosta cuscră! Ce făcea mama lui Cioacă pentru fiul ei....
Healthcare Trends VIDEO. Cum alegem cea mai bună albire dentară? Despre carii, măsele de minte...
BANCUL ZILEI – Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă
Simptomele care indică o infecție cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2. Avertisment pentru tineri
Ştirea momentului despre Schumacher! S-a întâmplat, după 7 ani. Familia şi apropiaţii sunt în şoc
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Cascada din România care detronează Bigăr. Unde se află acest loc desprins din basme VIDEO
Top 10 cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile
Se spală de Rusalii 2021? Ce spun preoții. Este sărbătoare mare în calendarul ortodox
Horoscop marţi, 15 iunie! Zodia care are parte de bârfe şi intrigi. E implicată în...
Crimă șocantă. Copiii au fost împușcați în inimă și gât. VIDEO
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui....