Călin Popescu Tăriceanu: ”Guvernul Orban ar trebui să nu mai încaseze contribuție la asigurări de sănătate de la cei pe care îi ignoră”

Redactor:
Cristian Lisandru
Călin Popescu Tăriceanu: ”Guvernul Orban ar trebui să nu mai încaseze contribuție la asigurări de sănătate de la cei pe care îi ignoră”
Călin Popescu Tăriceanu: ”Guvernul Orban ar trebui să nu mai încaseze contribuție la asigurări de sănătate de la cei pe care îi ignoră”

Pandemia de coronavirus este departe de a fi încheiată, specialiștii avertizând, în fiecare zi, că valul doi își arată deja semnalele negative. În acest context, Călin Popescu Tăriceanu aduce în atenție informații alarmante transmise de Institutul Național de Statistică.

În anul 2020, scrie Călin Popescu Tăriceanu, potrivit INS, au murit cu 3.270 mai mulți români decât în aceeași perioadă a anului 2019. Informația nu poate tratată cu superficialitate, consideră Tăriceanu, chiar dacă știrile legate de COVID sau scandalurile ”cu diplome false” sunt în centrul atenției.

”În mulțimea de știri îngrijorătoare legate de COVID-19 sau cele legate de scandalurile cu diplome false ale oamenilor lui Ludovic Orban a trecut aproape neobservată o informație care ar trebui să ne alarmeze.

Institutul Național de Statistică spune că în luna august 2020 au decedat cu 3.270 mai mulți români decât în aceeași lună a anului 2019! Din acest număr, cam 1.200 a fost numărul celor declarați decedați din cauza de COVID-19”, notează Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de socializare.

Cei peste 2.000 de români care au decedat suplimentar față de numărul celor din august 2019 sunt, probabil, victimele spitalelor închise. Sunt bolnavii cronici care nu au mai avut acces la îngrijire medicală. Sunt o parte din cei 3 milioane de bolnavi cronici a căror stare de sănătate s-a deteriorat cu fiecare zi și care au fost sacrificați de către Guvernul Orban în numele luptei cu virusul!

Călin Popescu Tăriceanu

”Am cerut încă de acum câteva luni deschiderea tuturor spitalelor pentru bolnavii non-COVID!”

Călin Popescu Tăriceanu reamintește, pe pagina sa de Facebook, că a cerut cu mai multe luni în urmă redeschiderea ”tuturor spitalelor” pentru bolnavii non-COVID.

Numai că acest demers al său nu a avut, cel puțin până acum, rezultatul scontat, iar milioane de români sunt obligați să stea la coadă – zile sau săptămâni – pentru a primi tratamentul de care au nevoie. În astfel de condiții, scrie Tăriceanu, guvernul coordonat de Ludovic Orban ar trebui să nu mai încaseze controbuțiile la sănătate de la cei ”pe care îi ignoră”.

”Am cerut încă de acum câteva luni deschiderea tuturor spitalelor pentru bolnavii non-COVID! Această solicitare este valabilă și astăzi, pentru că în continuare sunt zeci de spitale care stau goale, în vreme ce milioane de pacienți așteaptă la rând pentru un tratament timp de zile sau săptămâni!

Dacă nu sunt capabili să asigure tratamentul tuturor celor care au nevoie de el, Guvernul Orban ar trebui să nu mai încaseze contribuție la asigurări de sănătate de la cei pe care îi ignoră dându-le acestora șansa ca, de aceiași bani, să se trateze în sistemul privat! Soluții sunt, trebuie doar să-ți pese de oameni!”, încheie Călin Popescu Tăriceanu postarea din mediul online.

În mulțimea de știri îngrijorătoare legate de COVID-19 sau cele legate de scandalurile cu diplome false ale oamenilor…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Marţi, 13 octombrie 2020

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide