Călin Popescu Tăriceanu: ”Oameni buni, obrăznicia nu mai are limite! Fiecare zi cu acești caraghioși la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor!”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Oameni buni, obrăznicia nu mai are limite! Fiecare zi cu acești caraghioși la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor!”
Călin Popescu Tăriceanu: ”Oameni buni, obrăznicia nu mai are limite! Fiecare zi cu acești caraghioși la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor!”
Publicat: 03/08/2020, 10:19
Actualizat: 03/08/2020, 10:20

Liderul ALDE postează în mediul online un nou mesaj în care aduce critici guvernării PNL și deciziilor luate – în contextul crizei medicale induse de noul coronavirus – de președintele Klaus Iohannis. 

Călin Popescu Tăriceanu consideră că ar putea să câștige un pariu referitor la eventuala ”decorare a marilor luptători pe frontul COVID-19”, formulând și ipoteza ironică potrivit căreia la Monetăria Statului se topesc deja lingourile pentru decorațiile pe care le vor primi Ludovic Orban și ”echipa”.

”Aș putea să pun pariu că la Cotroceni se lucrează din greu la decretele de decorare ale marilor luptători pe frontul COVID-19. Probabil că la Monetărie se topesc lingourile de aur ca să se poată face decorațiile pentru Orban și echipa! Pentru Iohannis este destul de logic să-i decoreze pentru că doar asta nu a făcut. În rest îi ține în brațe, îi laudă de câte ori a avut ocazia, le scuză greșelile (oameni sunt și ei, nu?) și le acoperă fărădelegile. Așa că acum, în prag de campanie electorală, nu este normal să le mai dea o mână de ajutor sperând să mai păcălească niște români?”, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de socializare.

”Nu e normal să le umple pieptul de medalii unor mediocri ca Orban, Cîțu sau Alexandru? Sau unor valori intelectuale inestimabile ca Alexe, Anisie sau ministrul Grindă? Eu sper că dl Iohannis nu se va opri doar la aceste celebrități și va decora și poneii și struții lui Alexe, laolaltă cu drapelul de luptă din Modrogan!”

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu: ”Decorațiile nu o să ajungă la medicii și personalul medical care au fost în linia întâi, ci la politrucii și lipitorii de afișe ai PNL”

Călin Popescu Tăriceanu pleacă de la premisa că respectivele decorații vor fi unele ”cu dedicație”, ele nefiind destinate medicilor care ”au trudit” – câte 16 ore pe zi – în spitale.

Decorațiile oferite de președintele Iohannis îi au ca destinatari doar pe ”politrucii” care nu au muncit decât ”în fața camerelor de televiziune” și care s-au transformat, încetul cu încetul, în ”uneltele unei acțiuni de manipulare și propagandă”.

”Va fi o rușine de ceremonie. Vom vedea stând alături victime și călăi deopotrivă, medici care au trudit în spitale 16 ore pe zi, șapte zile din săptămână în echipamente improvizate, braț la braț cu alți medici care au “trudit” doar în fața camerelor de televiziune acceptând să fie uneltele unei acțiuni de manipulare și propagandă cum nu am mai văzut din decembrie 1989!”, notează Călin Popescu Tăriceanu.

”E clar că decorațiile nu o să ajungă la medicii și personalul medical care au fost în linia întâi, ci la politrucii și lipitorii de afișe ai PNL promovați directori de spitale sau șefi la DSP. La fel de clar este că nu o să aibă parte de medalii nici zecile de mii de bolnavi cronici care au fost dați afară din spitale sau miile de antreprenori care își plătesc salariații din buzunar, așteptând în zadar fonduri de la guvern. Pentru ei nu o să se găsească nici un ajutor și nici o vorbă bună pentru că totul se bagă în propagandă și nimic în construcție”

Călin Popescu Tăriceanu

Pentru Călin Popescu Tăriceanu există o certitudine a acestei perioade – ”obrăznicia nu mai are limite”, iar la Palatul Victoria și la Palatul Cotroceni se află doar ”caraghioși”.

”Oameni buni, obrăznicia nu mai are limite! Fiecare zi cu acești caraghioși la Cotroceni sau la Palatul Victoria este o insultă la adresa românilor! Încep să cred că doar plecarea lui Orban nu va fi suficientă! Pentru că este clar ca bună ziua că peștele de la cap se împute!”, concluzionează liderul ALDE.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia