Când a auzit de „execuțiile” din PSD, Dragnea a avut o ieșire nervoasă: „Nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proștii ăștia care tot anunță lucruri”

Redactor:
Liviu Dadacus
Când a auzit de „execuțiile” din PSD, Dragnea a avut o ieșire nervoasă: „Nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proștii ăștia care tot anunță lucruri”
Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, vineri, că va convoca CExN al PSD miercurea viitoare pentru evaluarea secretarilor de stat, el arătând că nu se vor face execuții și că, dacă vrea, președintele executiv Niculae Bădălău poate rămâne președinte executiv al formațiunii.

Întrebat dacă la CExN se va discuta schimbarea lui Niculae Bădălău (președinte executiv) și a lui Codrin Ștefănescu (secretar general adjunct) din funcțiile pe care le au în partid, așa cum au apărut informații pe surse, Dragnea a negat, vizibil iritat de insistența presei.

„Nu. Deci continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proștii ăștia care tot anunță lucruri de foarte mult timp că se întâmplă în PSD și ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: > Adică nu există așa ceva”, a spus Dragnea.

Întrebat pe cine face proști, în condițiile în care colegii săi din PSD dau aceste informații pe surse, Dragnea a răspuns: „Care sunt colegii ăia, că eu nu văd? Văd doar surse și tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am mai văzut și oameni pe care la un moment dat îi citeam, îi urmăream cu atenție, și care se lasă păcăliți de asta. Nu facem execuții”.

El a arătat că schimbarea lui Bădălău din funcția de vicepreședinte al Senatului a fost rezultatul unui vot, nu o execuție.

„La Senat a fost un vot. La noi în partid se întâmplă votul. Votul niciodată nu e o execuție”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă rămâne președinte executiv Bădălău, Dragnea a răspuns: „Din partea mea, da. Dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă”.

Inchide